charlotterudenstam

Träna på att närvara

Känner du dig stressad och att du ständigt springer bort från dig själv? Träna på att närvara. Känner du dig stressad av alla dina plikter ...

Känner du dig stressad och att du ständigt springer bort från dig själv?
Träna på att närvara.

Känner du dig stressad av alla dina plikter och måsten? Känns ditt liv som ett ekorrhjul? Oroar du dig för det som ska komma eller grubblar över det som har skett?
Då kan du behöva lite tid med dig själv. Tid där du rensar bort dina tankar. Tid då du får vara.
Vi erbjuder sessioner där du får ta en paus, andas och bli närvarande i dig själv. Du kommer att bli mer medveten och känna dig tryggare. Du kommer att känna andningen och livet i dig. För en stund slipper du vardagslivets stress och får dessutom verktyg som hjälper dig att vara mer närvarande också när det snurrar som snabbast.
En session som tar 45 minuter kostar 500:- inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företagskunder, när kunderna kommer till oss i Malmö. Kommer någon av oss till dig eller din arbetsplats är priset 750:-

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item