charlottecronquist

Mellanstadiebarns frågor om sex besvaras av Lafa

Lafa, den gren av landstinget i Stockholm som sysslar med sexupplysning, har precis skapat en sjyst webbplats för mel...



Lafa, den gren av landstinget i Stockholm som sysslar med sexupplysning, har precis skapat en sjyst webbplats för mellanstadiebarn. Den heter fragachans.nu och besökaren få svar på massor av sina frågor krign sex, kropp och sånt.


Så här beskriver de till exempel kyssar:

Fakta om att kyssas (från frågachans.nu)

Börja med att hålla läpparna mot varandra och pussas mjukt. En del vill blunda, andra vill hålla ögonen öppna.

Öppna munnen försiktigt. Håll huvudet lite på sned så att näsorna inte krockar. Nu kan ni om ni vill stoppa in tungan mellan den andres läppar lite lätt.

Låt tungorna röra sig runt varandra. Försök vara försiktig i rörelserna så att tänderna inte klonkar emot varandra. Gör pauser och pussas lite då och då. Känn efter vad som känns bra och var uppmärksam på vad den andre tycker.

Kom ihåg att alla kysser olika, så bli inte förvånad om den du kysser gör annorlunda än du. Det finns inga rätt eller fel, så länge båda tycker om det.

Den är riktigt fin och är ett bra initiativ tycker jag. Bra Lafa.

Dagens nyheter har uppmärksammat sajten. Det är också bra.

Related

sex 7573999483026726819

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item