charlotterudenstam

Vi ses väl på relationsmässan 12-14 mars i Alvik!

Den här fina bilden på oss har Eva Elings tagit. Alexander och jag har massor på gång den här våren! Mycket som har med just lust och ...


Den här fina bilden på oss har Eva Elings tagit.


Alexander och jag har massor på gång den här våren!
Mycket som har med just lust och liv att göra.

Träffa oss, lyssna, samtala, bli coachad och köp våra böcker!För det första har den nya versionen av Vaginarts äntligen fötts fram (lite i smyg) – och det blev ett mycket vackert barn. Jag kommer att skriva mer om denna underbara händelse lite senare!


För det andra kommer vi att medverka vid relationsmässan i Alvik 12-14 mars. Då kommer vi att tala om både jobbrelationer och lust, vi kommer att ha med oss en utställning och du kommer att få se bilder som både är publicerade på nya Vaginarts och bilder som senare kommer att publiceras i en bildshow.
Vi pratar om lust kl 16.30 på lördagseftermiddagen - så ringa in den tiden!


Vi kommer att finnas tillgängliga för samtal, bokköp och kanske lite snabbcoachning. Du kommer också att kunna beställa konst från Vaginarts.


Vi kommer till Relationsmässan som Alexander och Charlotte, som Lust & Liv, som författare och vaginartsskapare och självklart också som sexsibilitycoacher. För dig som är nyfiken på vad sexsibilitycoachning är så har du verkligen ett gyllene tillfälle i Alvik, eftersom flera av oss som tillhör den första kullen sexsibilitycoacher kommer att medverka. Och givetvis också vår kära ärkeängel Lorenzo Stiernquist (sagt med kärlek). Du kommer att få möta Sofia Sjöblom, Jessica Menzinsky och kanske fler – jag uppdaterar blogginlägget när jag får fler namn.


Det är Olle Sjögren som inviterat oss till att medverka. Han hörde oss tala om ”Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft”Vattumannen i januari och sålde in sin mässa redan då till oss. Tack för det Olle!


Där fanns också Lovelab, Tord Olsson och Heléne Zachrison, som också kommer att medverka på Relationsmässan. Endera dagen kommer jag att blogga om deras spännande – och användbara – relationsbox.


Vi är ju Malmöbor och givetvis ordnar vi en rad aktiviteter här på hemmaplan.


Våra samtal om lust och liv fortsätter, vi kommer att ordna informationskvällar om sexsibilitycoachning, om barndomsmeditationer och mycket annat.


Den 11 april medverkar vi en en Hälsomässa ett stenkast hemifrån, i Heleneholms slott på Ystadvägen. Där kan du träffa oss, bläddra i och köpa våra böcker.


Den 24 april kommer vi att ordna en Lustdag i Malmö. Den håller i skrivande stund på att ta form, så jag återkommer med detaljer vad det lider.


Å så härligt med allt vi har på gång. Och du är högtidligen inbjuden att delta!


Välkommen!

Related

vaginarts.com 8439796074681022089

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item