charlotterudenstam

Ligga med P3.

Häromveckan blev Alexander och jag intervjuade - i två timmar -  av Matilda från Ligga med P3. Det är alltid roligt att tala om vad sexsibil...

Häromveckan blev Alexander och jag intervjuade - i två timmar -  av Matilda från Ligga med P3.
Det är alltid roligt att tala om vad sexsibilitycoachning är och att möta en nyfiken människa.

Resultatet kan du lyssna på här.
Så nu kan man säga att Lust och liv har begått radiopremiär och det känns bra.
Namaste!

Related

sexsibilitycoach 6147933347911845314

Skicka en kommentar Default Comments

  1. ligga med p3 är nog bätre än radiosex i p1 skönt ligga naken i sängen o onanera till sexnoveller i ligga med p3. jag är mano nudist exhibitionist bisexuell, älskar onanera utomhus med publik sakta smejka mig själv mot en svbindlande orgasm kanske med en vibratordildo o lite glidmedel skönt få något i stjärten ochså. promenera utomhus naken hoppas någon ser på ,som alla nudister vill jag bli sedd med min sexualitet meningen med nudismen.älskar suga söta killar okänna sperman i ansiktet o i munnen.o svälja den.underbart ochså få egen sats i munen. har även varit krokimodell o njutit av nakenhet o att bli betraktad dessutom är det ju så vackert se en naken kvinna onanera helt öppet.särkilt på sommaren.ha det så skönt joakim wingren.

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item