charlotterudenstam

I dag startar sommarträningen. Varmt välkommen!

Kom till Harmonigården i Höllviken nu i kväll och när dina relationer. I kväll introducerar vi ”Nära relationen” en träning för dig som ...Kom till Harmonigården i Höllviken nu i kväll och när dina relationer.
I kväll introducerar vi ”Nära relationen” en träning för dig som vill bli världsmästare på att vara dig själv.
Ge dig själv och dina nära relationer en extra chans!

I mars träffade Alexander folk som jobbar på Folkuniversitet i Malmö. Tillsammans diskuterade de en relationsutbildning som skulle ske nu i höst. Det såg ut att vara klartecken för kursen, när det plötsligt kom ett mejl där det stod att de inte mäktade med att starta den.

Det kändes naturligtvis lite trist. 

Men då kläckte Alexander idén att sommaren ju är en bra tid att ägna sig åt sina relationer. Då har många semester, de är tillsammans och det finns tid för reflektion.

Ibland blir det jobbigt på sommaren också. Kärlekspar kommer lite för nära varandra och det uppstår konflikter och irritation. Kärlekspar som plötsligt ser sidor hos varandra som de inte gillar. Personer i par som är trötta och behövande.
Eller så kan det fungera ganska bra, tha hyfsat, men det kan finnas en vilja att ta sig själv och relationen till en ny nivå.

Det är också en tid att reflektera över andra nära relationer. Med arbetskamrater, chefer, kunder, föräldrar, barn eller vänner.

Vi har ju tränat väldigt mycket på relationer Alexander och jag. Vi vet mycket om vad som kan ”skava”eller kännas jobbigt. Vi vet mycket om vad som kan göra att människor inte riktigt vågar vara sig själva. Och vi vet också hur det känns att ta mer plats i sina liv och att börja bli mästare på sig själv.

För när du känner dig själv bättre och mer på djupet, så blir det också lättare för dig att relatera på ett bra sätt med andra. Du kan känna att det är mindre som ”stör” dig.
Genom hela livet tränar vi på att vara någon. Problemet är bara att det ofta inte är vi själva som styr. När vi tittar närmare på det kan man se att attityder och värderingar ofta är ärvda och att vi alltså delvis har tränat för att passa in eller för att andra ska tycka om oss. Men vi har inte tränat på att bli världsmästare oss själva.

Det är vad vi vill bidra denna sköna sommar.


Så kom i kväll och lyssna på oss. Det kostar bara en hundring. Och du kommer att få information om alla träningspassen (och du kan välja precis vilka du vill gå). Och till dig som kommer i kväll kommer också att speciellt erbjudande.

Skicka gärna ett sms till Alexander och berätta att du kommer 070 6167242.
Här finns också länkar till vår hemsida och till Facebook, där det finns detaljerad info och också möjligheter till anmälan.

Varmt välkommen
Alexander och Charlotte

, , , ,

Related

världsmästare 2218078645714134463

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item