charlotterudenstam

Läsning för dig som vill njuta mer av sex. Adventskalendern lucka 23.

Alla har inte möjlighet att gå på kurs för att lära sig mer om sex. Alla vågar inte göra det. Men alla som läser detta... kan uppenbarlig...Alla har inte möjlighet att gå på kurs för att lära sig mer om sex.Alla vågar inte göra det.Men alla som läser detta... kan uppenbarligen läsa.Därför vill jag ladda med en rad boktips – som jag har fått hjälp att samla in.Så känn in vad som lockar dig.Listan är inte alls fullständig, så tipsa mig gärna om fler böcker som gett dig nya insikter eller tillfälle till njutning. Fyll gärna på med en mening som berättar lite mer om boken (och en länk) så fyller jag på listan efter hand.Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft.

Alltså, eftersom detta är min blogg och min adventskalender, börjar jag oblygt med att rekommendera min egen bok, som är en resa från skam till lust, med massor av användbara verktyg. Du kan använda den som spegel, som hjälp till självhjälp eller som inspiration om du själv vill starta en grupp och utforska din sexuella energi.


Orgasmera mera av Ylva Franzén

Ylva Franzén som har skrivit Orgasmera mera säger att det finns minst 30 olika sätt att stimulera klitoris, så sätt gång i fantasin nästa gång du älskar och se hur många du kan hitta! Boken är väldigt bra. Den täcker alla aspekter av kvinnlig sexualitet, har mängder med övningar, mycket historia och fakta kring sexualitet. Det är inte en sträckläsningsbok, men en fullspäckad uppslagsbok


Kåt, glad och tacksam av Eva SannerKåt, glad och tacksam är ju en suverän boktitel och en bra bok! Jag läser just den andra upplagan (den första såldes slut ganska snabbt) av Eva Sanners bok om hur läsarens attityder till sex och kärlek kan förändra livet.Boken är riktad i första hand till par och ger många konkreta tankar, råd och övningar som kan ge läsaren ett bättre sexliv.

Vägen till Orgasm av Mantak Chia

Vägen till orgasm är en underbar bok som definitivt kan ge dig bättre orgasmer. Boken är fylld av konkreta och sensuella övningar som du kan göra själv och med en partner. Boken The multiorgasmic man riktar sig till män.
Kvinnors sexuella fantasier av Nancy Friday
Läs gärna Nancy Fridays bok Kvinnors sexuella fantasier så får du autentiska berättelser om vad amerikanska kvinnor fantiserar om när de har sex eller onanerar. Friday har också skrivit bland annat om manliga sexuella fantasier.


Venusbarn av Anaïs Nin

Om du har behov av onanilitteratur kan jag rekommendera Anaïs Nins böcker Venusbarn och Venusdeltat. Fyllda av kärleksfulla erotiska noveller som ofta utspelar sig i bohemmiljö i Paris och New York i början av 1900-talet.Women who love sex av Gina Ogden

Gina Ogdens bok Women who love sex kom ut i mitten av 1990-talet, men är tyvärr lika aktuell i dag. Det är en stridsskrift för kvinnors rätt till sin sexualitet, med många exempel. En väckarklocka väl värd att läsa.

Magical sex, extraordinary love av Theresa Knight and Challis Jensen

Theresa Knight och Challis Jensen har skrivit boken Magical Sex, Extraordinary Love som på ett enkelt sätt beskriver hur du kan genom enkla övningar kan skapa förutsättningar för magiskt sex.

Sex en motorväg till Gud av Johan Ekenberg

Har skrivit Sex en motorväg till Gud där han visar hur sex kan bli den tredje kraften i ditt liv och hur du går från friktionssex till essenssex.

Gudomligt sex av Caroline Aldred

Man kan se på sex ur olika dimensioner. I sin bok Gudomligt sex – taoism och tantrism för djupare insikt i den sexuella kärleken bjuder Caroline Aldred på tekniker som kan göra ditt sexliv sinnligare. Rikt illustrerad.

Kärlekens mystik av Margot Anand

Är du villig på att lägga tid och energi på att uppnå magiskt sex, så är Margot Anands bok Kärlekens mystik, tantra och sexuell energi – en bra introduktion. Den kan förändra ditt liv.Hon har även skrivit Leva i sjunde himlen.


Kukbruk av Manne Forssberg


Manne Forssbergs bok "Kukbruk" kom ut 2004 men är ständigt aktuell. Boken är tänkt att fungera som en sexualupplysningsbok för unga killar som har funderingar kring sex, känslor och kärlek.

Alla böcker av Barbara Carrellas


Som Urban tantra, Extacy is necessary och  Luxurious Loving: Tantric Inspirations for Passion and Pleasure


Stora sexboken är den första boken i Norden som riktar sig till kvinnor som har sex med kvinnor. Den är en inspirerande, sexig och konkret handledning, oavsett om man är nybörjare eller veteran. Den handlar om lust, kåthet, orgasmer, sexuell självkänsla, erotik och självklart om teknik.I boken finns även berättelser från verkliga livet samt sexiga citat ur modern och klassisk skönlitteratur. Stora sexboken är rikt illustrerad med ett unikt bildmaterial. Dessutom: övningar, checklistor, vanliga frågor och svar.

Cirkus Eros och andra erotiska berättelser av Carl Johan Rehbinder

Oväntade möten, tillfälliga upptäckter och erotiska äventyr möter läsaren i denna lika roliga som överraskande novellsamling.

Dessa titlar har jag inte läst själv och fått tips om av mina läsare. Varsågod att utforska.
Chang Jolan, Kärlekens tao
Chang Jolan, Vägen till Kärlekens tao
Chang Jolan, Kvinnan och kärlekens tao
Chang Stephen T, Tao sexologi
Deida David, Den suveräna mannen
Deida David, Brevet till kvinnan
Deida David, Finn din gudomliga källa genom sex
Deida David, Den nakna sanningen
Hernán Huarache Mamani, Kvinnosjälens kraft
Long Barry, Konsten att älska
Nanne Miriama, Nanne Irion, Att älska varje dag
Osho, The Book of Secrets
Reich Wilhelm Lyssna, lille man
Reich Wilhelm, Den sexuella revolutionen
Rusell Stephen och Kelp Jurgen, Den sexuella massagens tao
Shaw Miranda, Gudomliga gudinnor
Woods Margo, Masturbation Tantra and Self Love
Related

sex med universum 5910251906108496158

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item