charlotterudenstam

Move your hips. Adventskalendern lucka 13.

Det känns som att hen har fattat det där med att få fart på höfterna och kopplingen till sexuell energi. För en tid sedan mötte jag ...Det känns som att hen har fattat det där med att få fart på höfterna och kopplingen till sexuell energi.


För en tid sedan mötte jag en kvinna som berättade att hon mötte människor som kände sig helt dränerade på energi, som kände att livet var trist och att inget riktigt funkade.
Hon tittade på dem när de rörde sig och såg att deras bäcken var stela.
Det var som att livsenergin inte var där.
Och hon insåg att vad många behöver är att väcka liv i höfterna.
Då kan både livsenergin och den sexuella energin börja strömma.
Hips don’t lie, som Shakira sjunger.


Hur mycket rör du på höfterna? Hur mjuka är de? Hur lätt rullar du dem? Eller juckar lite mjuk fram och tillbaka?
Om du känner dig obekväm med att röra dem, eller stel i det området, så är det dags att sätta fart på dem.
Och tänker du att det är skämmigt att röra höfterna - för att du tycker att det skulle verka utmanande, erotiskt eller så - gör det ändå. Bjud på det. Och jag tror att du sprider mer glädje en skam genom att få fart på höftrullningarna.

Ett enkelt sätt … eller ett sätt där du inte behöver känna så stort motstånd … är att du sätter på någon riktigt härlig gungig dansmusik - och så låter du höfterna dansa med dig.

Eller också kan du ta och göra det lite mer metodiskt. Börja med att gunga fram och tillbaka på höfterna, stå gärna med benen med axelbredds avstånd, var lite mjuk, böjd i knäna och jucka lite lätt fram och tillbaka. Övergå sedan till att göra cirkelrörelser, först medsols och så motsols. Och så kan du avsluta med att röra höfterna som en åtta. Testa att verkligen ha fokus på höfterna och låta rörelsen börja där.

När höfterna är mjukare så är det lättare att få sväng på energin i resten av kroppen. Du får lättare igång den sexuella energin. Och för dig som vill nå fram till energiorgasmer så är höftgung en bra början. Vill du krydda det lite extra - passa på att knipa då och då under övningen. För knip är ju bra träning för dig som vill bli mer orgasmisk.

Så move your hips. Känn glädjen i höfterna. Lek med energin. Kanske kan du känna att du väcker en eld inom dig bara genom att dansa med höfterna?

 Att det där med höfter är något speciellt verkar ju verkligen vara sant. Det här klippet med Shakira och Wyclef Jean har visats mer än 100 miljoner gånger!
 

Related

sex med universum 2989710491636987505

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item