charlotterudenstam

Nu kan du köpa biljett till The JoyRide Experience. Extra early bird gäller just nu.

Nu kan du köpa din biljett till The JoyRide Experience, sommarens hetaste happening. Njut av fem augustidagar i Hästveda, tillsammans...
Nu kan du köpa din biljett till The JoyRide Experience, sommarens hetaste happening.
Njut av fem augustidagar i Hästveda, tillsammans med andra livsnjutare.
Tillsammans skapar vi magiska dagar och nätter... med fokus på kärlek, sex och frihet ... och på att göra livet riktigt, riktigt levande.

Köper du biljetten nu får du hela The Experience en hel tusen lapp billigare... extra early bird-pris gäller fram till på onsdag 3 april.

Även om det dröjer innan programmet är klart, blir jag glad bara jag ser vilka lärare som vi redan vet ska komma. Flera av dem är personer som aldrig tidigare varit i Sverige.


Baba Dez och Alexander.

Vad sägs om amerikanen Baba Dez Nichols, en av skaparna till The International School of Temple Arts och som bland mycket annat skrivit boken "Sexual healing - the shaman method of sex magic."


Eller mexikanskan Karina Velasco, som skriver böcker om hälsa, raw food och sacred sex... en väldigt spännande kombination. Och hon är spännande, kan jag försäkra efter att ha tillbringat en vecka i Guatemala tillsammans med henne Baba Dez och engelskan Araminta Barbour, som också sluter upp till festivalen.


Jag kommer att berätta mer om de fantastiska lärarna på The Experience under tiden fram till 9 augusti! Men det viktigaste just nu är möjligheten att delta till extra early bird-pris.


Alexander och jag har längtat efter att skapa något stort tillsammans och äntligen är det dags. The JoyRide är vårt stora bidrag till världen. Ett samlingsställe för människor som vill testa sina gränser och som vill kunna göra det under trygga former. En happening som kommer att vibrera av liv och där var och en kommer att bidra med sin alldeles egen nyans. Där kommer att finnas människor som kallar sig lärare, shamaner, magiker, massörer, andningspedagoger, dansare, eldkonstnärer, fittälskare, teaterfantaster, konttaktimpovisatörer, exhibitionister, dakini... ja och säkert en massa andra beteckningar.
Vi öppnar ett nöjesfält för inre växt, där det är tillåtet att åka upp på de högsta höjderna, befinna sig i total stillhet och resa neråt så det kittlar i magen och känns skrämmande... och där det finns människor som håller spacen och som är beredda att rycka in med allt från en stödjande kram, ett plåster eller ett coachingsamtal.
The JoyRide Experience blir som livet, fast upphöjt i två, fyra eller hundra... allt beroende på hur långt du själv är beredda att gå.

Här på bloggen kommer jag successivt att berätta mer om The joyRide Experience. Du kommer att lära känna lärarna mer, de personer som kommer att erbjuda sessioner och kanske också delar av teamet och volontärerna.

Det spritter av mig av glädje att vi har kommit så här långt, redan i början av mars.
Tillhör du dem som skulle vilja göra The JoyRide Experience i rollen som volontär, kan du redan nu ansöka om att göra det. Ju förr desto bättre. Vi kommer att anta volontärer i omgångar och på den här sidan kan du läsa mer om det.


Jag deltar i #blogg100. Detta är dag 4.

Related

The JoyRide Experience 5616563855221739671

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item