charlotterudenstam

För dig som vågar lite mer... pröva japansk repkonst med Andy och Denice på The JoyRide Malmö – love in action

Det finns så många saker att undersöka när det gäller njutning. Hur skulle det kännas att binda dig enligt konstens alla regler? Tror du ...


Det finns så många saker att undersöka när det gäller njutning.
Hur skulle det kännas att binda dig enligt konstens alla regler? Tror du att du skulle kunna njuta av att binda eller av att bli bunden?
Det kan du pröva på en lekfull workshop med Andy och Denice som vi varmt välkomnar till The JoyRide Malmö - love in action.

Vad som är njutbart, sexigt eller erotiskt är olika för olika människor.
Den som aldrig prövat dominans och underordning, japansk repkonst eller någon intensiv sensation, kanske reflexmässigt rynkar på näsan åt det.

Men varför säga nej till något okänt? Varför inte nyfiket närma sig det okända?
Jag har mött många människor som bara älskar känslan av att släppa taget helt och helt lita på en person som till exempel binder dem. 

– Känslan av att släppa taget och sedan hänga fritt i luften var orgasmisk, jag ville aldrig att det skulle ta slut, berättar en kvinna för mig.

För några år sedan blev det mycket snack om BDSM, i samband med boksuccén Femtio nyanser av grått, där huvudpersonen i triologins första del njöt av att dominera kvinnor.

Intensiva sensationer, rollspel eller repkonst är som flera världar som kan vara spännande att utforska. Under The JoyRide Malmö kommer den som stannar längre än den första dagen att få ett par tillfällen att utforska dessa sidor av njutning.

Andy har lärt sig den japanska repkonsten kinbaku av storheter som Osada Steve, Kinoko Hajime och Felix Ruckert. Han leder, tillsammans med Denice, en workshop på temat "Konsten att binda och bli bunden.

Andy och Denice har en bakgrund inom tantra, improviserad dans och bdsm (erotiska tekniker som kan innehålla rep, dominans, underordning och sadomasochism - alltid med allas uttryckliga samtycke).

– Vi vill inspirera fler till att utforska sin kropp, sexualitet, kraft och lekfullhet i en trygg miljö.
– Jag vill uppmuntra till fler möten som förenar repo och tantra, med fokus på den intima kommunikationen som uppstår mellan den bundna och den som binder, säger Andy.
– Jag älskar lekfullhet, autentiska möten och att nyfiket våga utforska och omfamna alla delar av sig själv, inklusive längtan efter dominans och underkastelse. Kroppen är en vägvisare till mer liv, glädje och njutning. Jag brinner för att se andra växa och upptäcka nya delar av sig själva, säger Denice.

Varmt välkommen till The JoyRide Malmö – love in action.
Var: Tangopalatset, Amiralsgatan 47, Malmö
När: 10-13 augusti.
Special: Du har möjlighet att prova på första dagen för bara 650 kr. Därefter kan du välja om du vill vara med på hela festivalen. På prova-på-dagen möter du dock inte Andy och Denice.

Här köper du biljetten.


Related

the Joyride 3733448861538051462

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item