charlotterudenstam

Gudomligt sex. Kalendern lucka 11. Rör på höfterna för att svänga igång energin.
För en tid sedan träffade jag en kvinna som berättade att hon möter människor som känner sig helt dränerade på energi, som känner att livet är trist och att inget riktigt funkar.
Hon betraktade dem när de rörde sig och såg att deras bäcken var stela. Det var som att livsenergin saknades.
Hon insåg att vad många behöver är att väcka liv i höfterna.
Då kan både livsenergin och den sexuella energin börja strömma.
Hips don’t lie, som Shakira sjunger.


Hur mycket rör du på höfterna? Hur mjuka är de? Hur lätt rullar du dem? Eller juckar dem lite mjukt fram och tillbaka?
Om du känner dig obekväm med att röra dem, eller är stel i det området, så är det dags att sätta fart på dem.
Tänker du att det är skämmigt att röra höfterna - för att du tycker att det skulle verka utmanande, erotiskt eller så - gör det ändå. Bjud på det. Jag tror att du sprider mer glädje än skam genom att få fart på höftrullningarna.

 

Ett enkelt sätt … eller ett sätt där du inte behöver känna så stort motstånd … är att du sätter på någon riktigt härlig gungig dansmusik - och så låter du höfterna dansa med dig.

Eller också kan du ta och göra det lite mer metodiskt. Börja med att gunga fram och tillbaka på höfterna, stå gärna med benen med axelbredds avstånd, var lite mjuk, böjd i knäna och jucka lätt fram och tillbaka. Övergå sedan till att göra cirkelrörelser, först medsols och så motsols. Så kan du avsluta med att röra höfterna som en åtta. Testa att verkligen ha fokus på höfterna och låta rörelsen börja där.

När höfterna är mjukare så är det lättare att få sväng på energin i resten av kroppen. Du får lättare igång den sexuella energin. För dig som vill nå fram till energiorgasmer är höftgung en bra början. Du kan också komplettera med den aktiva meditationen chakra breathing som jag har berättat om tidigare. Vill du krydda det lite extra - passa på att knipa då och då under övningen. För knip är ju bra träning för dig som vill bli mer orgasmisk.

Så move your hips. Känn glädjen i höfterna. Lek med energin. Kanske kan du känna att du väcker en eld inom dig bara genom att dansa med höfterna?Att det där med höfter är något speciellt verkar ju verkligen vara sant. Det här klippet med Shakira och Wyclef Jean har visats mer än 200 miljoner gånger!


Här kan du läsa gårdagens avsnitt i kalendern. Om sexmagi och rumpandning.

Related

adventskalender 2014 3437017693000291927

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item