charlotterudenstam

Gå ditt hjärtat leder dig, genom att säga JA till din längtan.Livet är oförutsägbart.
Ena dagen känns livet självklart och tryggt och när morgonen randas känns det som att mattan har ryckts undan och du är i kaos.
Ena dagen känns livet kaotiskt och skrämmande, men så tar du ett steg framåt och märkligt nog bryter du igenom och ur detta föds något nytt och livet känns bra igen.
Hur hanterar du livet? Vilket mod har du? Hur mycket liv vill du känna?
Nu ordnar Alexander Rudenstam en kurs för dig som vill våga komma närmare, som vill möta livet som det är och som vill ta ett nytt litet steg mot ett liv som känns mer sant.Hur vanligt är det att ”stå ut” med livet? Att gå till ett jobb som känns trist, att leva i en relation som passerat bäst-före-datum? Att leva i en ganska grå, men till synes trygg tillvaro? Ett liv där du kan intala dig att du har koll?

Under ytan kan finnas en längtan till något mer. En längtan efter en kärleksfull relation, ett spännande jobb, ett liv i färg?

Men så är det något som hindrar. Det känns läskigt eller farligt att ta det där nödvändiga steget. Så där sitter du vid telefonen och låter bli att ringa, du söker inte det där jobbet, du tar inte det där viktiga samtalet med din vän, din partner eller din mamma.

Ju längre tiden går, desto större är risken att du cementerar dina val. Du kan skämmas över bristen på initiativ, du kan tänka att det är för sent, att det inte är någon idé, att du ändå kommer att få nej, att du är för gammal, att du inte orkar, att rädslan är för stor.

Så sitter du där och lever ett liv som präglas allt mer av den där gråheten och att du emellanåt känner dig missnöjd. Kanske börjar du klaga på människor runt dig, på mänskligheten eller på politiken.

I varje ögonblick kan du välja vilket liv du vill leva. Du kan fatta beslut som tjänar dig. Det kan kännas väldigt utmanande. Det kan kännas livsfarligt. Men det är möjligt.

Som jag ser det kan rörelsen mot ett mer sant liv starta i självkännedom och mer självkärlek. När du ibland kan tänka tanken: ”Jag är den viktigaste personen i mitt liv”, kanske det också blir lättare att ta det där stegen… att bryta igenom… att tillåta dig att njuta av livet och känna mer glädje i livet.

Känner du den längtan har du möjlighet att gå en laddad kursdag med Alexander Rudenstam den 31 januari. Kursen heter ”Våga komma närmare” – och den första som du behöver komma närmare är dig själv. Det är där rörelsen startar… det är du som möter världen.

Alexander ger dig som vill gå ett supererbjudande. Efter kursdagen får du en timmes individuell coaching helt fritt, där ni tillsammans kan se närmare på vilket ditt nästa steg behöver bli. Alexander är en inkännande coach, som också vågar utmana sina klienter, vilket leder till att de, steg för steg, vågar leva sina liv fullt ut.

Det är klart att du ska vara med på kursen – för att du är värd det.
Väljer du att leva fullt u? Eller vill du vara mer av en skugga av din potential?

Jag kommer att tänka på ett avsnitt ur Susanna Tamaros bästsäljande bok ”Gå dit hjärtat leder dig”. En ung kvinna möter en gammal kvinna. Den unga frågar: Vad ångrar du i livet? Den äldre svarar ungefär: Det jag inte vågade göra, kärleken jag inte vågade möta.

Så ta chansen. Våga komma närmare. Först dig själv och i nästa steg världen.

Här skriver Alexander själv om hur livet hur han förhåller sig till stora förändringar i livet.

Related

världen 1659345785483370635

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item