charlotterudenstam

Möt synen. Meditationer om kärlek 86.Nu är det dags för det femte sinne, synen. Det är helt avsiktligt som jag väljer att avsluta med synen, eftersom den ofta får ta över andra sinnesförnimmelser. Det är som att vi kan bli bländade av det vi ser och därmed inte få lika stor kontakt med övriga sinnen.

Den här mindfulnessmeditationen rekommenderar jag att du gör utomhus - och att du förbli i stillhet under meditationens gång. Meditationen går ut på att du bara betraktar det som omger dig och verkligen ser det.
Om du vill kan du dela in ditt betraktande i ett par olika faser.
Du kan börja med att nyfiket titta på något som befinner sig nära dig - till exempel en blomma - och stanna med den i flera minuter, lägga märke till små detaljer.
Vidga sedan perspektivet och välj att se något större, som himlen, med moln som vandrar, eller något annat, där du bara kan stilla, stilla betrakta världen, helt i närvaro. 

Lycka till.Charlotte Rudenstam deltar i #blogg100 för tredje året i rad.
Hon är coachförfattare och föreläsare som vill bidra till att du älskar livet.
Hon har skrivit böcker som ”100 % Charlotte – Ta ditt inre ledarskap” och
I år väljer hon att bjuda på 100 meditationer om kärlek. Ibland som en text, ibland som en liten film, ibland på något annat sätt.

Related

meditation 151347854605366609

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item