charlotterudenstam

Möt varandet. Meditationer om kärlek 99.


När detta skrivs och läggs ut befinner vi oss i en av de vackraste tiderna på året. Försommartiden. Med gröna träd, massor av blommor, fåglar som häckar, det börjar bli tid att testa sommardoppet, och att kanske slå sig ner på en brygga, en veranda eller en trapp och bara vara. Låta solen smeka kinden. Låta vinden möta kroppen. Låta tiden gå. Uppleva hur andningen känns. Uppleva smakerna, dofterna, syn- och hörselintrycken som omger dig. I varandet är det möjligt att återupptäcka livets skönhet. Att finna fägringen i stillheten.
Kanske kan du i dag lägga dig på en äng och bara titta på gräset, du kommer att upptäcka ett myller av liv, som är omöjligt att se om du är i rörelse. Eller varför inte lägga dig ner på rygg och studera molnen en stund. Tillåta varandet att breda ut sig.
Hitta ditt sätt att vara i dag och ge det tid. Du ska få se en liten film jag gjorde för ett par år sedan, när jag tillåt mig att vara i varande. Kanske den inspirerar dig?Charlotte Rudenstam deltar i #blogg100 för tredje året i rad.
Hon är coachförfattare och föreläsare som vill bidra till att du älskar livet.
Hon har skrivit böcker som ”100 % Charlotte – Ta ditt inre ledarskap” och
I år väljer hon att bjuda på 100 meditationer om kärlek. Ibland som en text, ibland som en liten film, ibland på något annat sätt. 

Related

meditation 4422984986634084048

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item