charlotterudenstam

#6 100%-podden möter Maria Helander
Välkommen till veckans avsnitt av 100%-podden där jag, Charlotte Cronquist, möter fantastiska människor som älskar livet.


Maria Helander tar emot i Farsta. 
Hennes hjärta är öppet och vi får ett samtal i närvaro av hennes goa vovve.
Det blir ett möte där Maria får möjlighet att reflektera över sina val i livet.
Jag är en tacksam bevittnare.
Möt ännu en fantastisk människa i 100%-podden."Hur kommer det sig att det är så svårt att nå sina mål när det kommer till vikt, träning och stresshantering? Vi vet vad vi ska äta och motionera, men trots det så är det svårt att släppa godisskålen och kliva upp ur tevesoffan."

Maria Helander har många strängar på sin lyra och en av de saker som engagerar henne är att bidra till att människor lever sina bästa liv.

I veckans avsnitt berättar Maria att bland det första hon frågar sina klienter är vad de äter. Stressade människor äter sällan bra, konstaterar hon. Orsaken till hennes intresse för kost, hälsa och inre välbefinnande går att finnas i hennes personliga historia.

Du får också veta vad det var som gjorde att Maria Helander som ung valde att inte bli präst och som är viktigt i hennes liv just nu.

Maria Helander arbetar som beteendevetare, samtalsterapeut, mindfulness- och yogainstruktör, utbildare och skribent. Det har än så länge hunnit bli tre böcker och hon är krönikör i tidningarna Skolfamiljen och Sporthälsa. Du kan även se henne som expert i Sveriges Televisions programserie Gift vid första ögonkastet.


Följ gärna Marias blogg.


Lyssna till podden i ljudspelaren:


Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället.
Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.


Detta är det sjätte avsnittet av 100%-podden, som kommer att sändas med ett avsnitt i veckan, året runt. Då och då kommer det att bli specialavsnitt på engelska. Jag är glad om du både vill prenumerera på podden och bidra till att sprida den.

Det kan du göra genom att till exempel öppna podcastappen i din smarta mobil och prenumerera på 100%-podden.

Det är extra sjyst av dig om du vill recensera den och betygsätta den också - då blir det lättare för andra att hitta den. Namnge gärna podden i sociala medier genom att använda hashtagen #100procentpodden.

Massa kärlek till dig. För att du är du.

Related

100%-podden 6610095522431096402

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item