charlotterudenstam

Fri fredag: En sexuellt frigjord kvinna vet vem hon är och vad hon vill ha.


Nyligen stötte jag på ett inlägg av Ev'Yan Whitney där hon går igenom 14 kvaliteter som kännetecknar en sexuellt frigjord kvinna.
Listan med kvaliteter inspirerar mig. Därför ska jag, under vinjetten Fri Fredag, presentera de 14 kvaliteterna på mitt sätt.


"Hon vet vem hon är, hon vet vad hon vill, både i och utanför sovrummet. Eftersom hon har en stark kontakt med sin naturliga rytm och sin intuition känner hon tillit till sig själv. Hon ärar sina egenheter och det som är speciellt med henne. Hon är grundad i sin egen storhet."


#frifredag"


Varje dag lyssnar jag till mitt hjärta, jag låter det vägleda mig. Jag känner en djup inre tillit till att jag gör val som är bra för mig. Det är inte alltid jag har litat på min intuition och har förmått att se hur livet ger mig vinkar om åt vilket håll jag ska gå. Men när jag gör det blir livet lättare att leva. Lättare, för att det minskar mina tvivel på mig själv, för att jag ifrågasätter mig själv mindre, för att det skapar en grundtrygghet. Det är som att jag står med båda fötterna på jorden och tillåter dem att ta mig ditt hjärtat leder mig.
Det är skönt att kunna säga ja och nej, det är skönt att också identifiera tvivel, det är skönt att njuta av livet, av sexualiteten och känna att jag vågar ta för mig av det som bjuds. Det är också skönt att inte bara vara en passiv mottagare av livet och dess gåvor, utan att också ta steg framåt och säga: Detta önskar jag.
100% Charlotte-boken är en inbjudan till att ta reda på vem du är och öppna för större självacceptans - och att sedan välja vägar som känns rätt för just dig.


Veckans övning:

När du står inför ett beslut, sitt ner och blunda en liten stund. Lyssna på vad magkänslan säger, lyssna på vad hjärtat säger och lyssna på vad tankarna säger. Vem av dessa känns som din vägledare just nu? Och hur känns det i dig när du "vet" vilket beslut som är det rätta att ta.
Det är inte säkert att du känner detta omedelbart - ett tips på vägen är detta: Låt säga att du litat på dina tankar och märker att de leder dig fel... testa att lyssna på magkänslan istället och känn in om det är en bättre vägledare för dig.Här kan du läsa ett tidigare avsnitt i serien #frifredag

Charlotte Rudenstam är coachförfattare och föreläsare som vill bidra till att du älskar livet. Hon skapar 100%-podden där du möter fantastiska människor som älskar livet.Författare till  böcker som ”100 % Charlotte – Ta ditt inre ledarskap” ochIngen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft”.

Related

sexualitet 2159705290170506686

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item