charlotterudenstam

Fri fredag: En sexuellt frigjord kvinna är andlig


Nyligen stötte jag på ett inlägg av Ev'Yan Whitney där hon går igenom 14 kvaliteter som kännetecknar en sexuellt frigjord kvinna.
Listan med kvaliteter inspirerar mig. Därför ska jag, under vinjetten Fri Fredag, presentera de 14 kvaliteterna på mitt sätt.Hon är andlig. Hon ser sexualiteten som något andligt och det är det. När hennes kropp rör sig i njutning, så upplever hon det gudomliga. När hennes orgasmer expanderar ut ur hennes kropp blir hon upplyst. Och om du hade möjlighet att fråga henne, kanske hon skulle säga att sex är hennes religion. Men inte bara sexualiteten. Havet är hennes religion. Vinden är hennes religion. Hon har en speciell koppling till månen. Hon tänder ljus i ritualer, hon läser poesi som mystiker skrivit, hon har föraningar, hon skapar små altare, hon tittar på stjärnorna för att få vägledning - allt detta är andligt för henne och hon är i kontakt med allt och allt är i kontakt med henne.


Allt oftare får jag upplevelser där jag har känslan av att jag har sex med det gudomliga. Det är som att jag är mycket större eller mycket mer än min fysiska kropp. Det är som att njutning kan ta mig både in i djupet av mig själv och samtidigt flyta ut och känna samhörighet med allt.
Jag får upplevelser där olika känslor kan trängas, och finnas där i princip samtidigt. Jag kan gråta och njuta, vara arg och njuta, känna mig nedsmält och mjuka, älska och njuta och det är ofta som att jag bara är något slags verktyg, som att jag, genom att slappna av, och tillåta något mer att finnas där, är med och skapar ett intimt rum där det andliga har en given plats.
Även om det händer att jag läser en och annan strof av Rumi är jag inte fullfjädrat andlig på det sätt Ev'Yan beskriver - men jag tänker att vi var och en upplever detta, det som är mer än kroppen, på olika sätt. Där jag känner att jag har sex med det gudomliga, där jag ibland bokstavligen förnimmer att min vagina är gudomliga och en silverbeströdd del av att njutningens universum, kan du uppleva något annat, som tar dig dit... där du är mer än din fysiska kropp.

#frifredag

Veckans övning

När du är i en situation där du njuter, pröva att först andas nere i ditt bäcken när du närmar dig orgasm, flytta sedan upp orgasmen, genom din andning, allt högre i kroppen. (Eller föreställ dig att du gör det). Föreställ dig till sist hur orgasmen sprutar ut genom ditt huvud och lägg märke till vad som händer i dig då. 


Charlotte Rudenstam är coachförfattare och föreläsare som vill bidra till att du älskar livet. Hon skapar 100%-podden där du möter fantastiska människor som älskar livet.
Författare till  böcker som ”100 % Charlotte – Ta ditt inre ledarskap” ochIngen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft”.

Related

sexualitet 5704404412390054009

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item