charlotterudenstam

#15 100%-podden möter Calle Rehbinder


Calle Rehbinder trivs när det blåser och är gärna med när det stormar – förutsatt att stormen handlar om ett ämne som han är engagerad av. Det är mycket som engagerar Calle ... och någonstans i centrum av detta finns kärleken, sexualiteten, leken och konstnärskapet.

I det har samtalet med Calle Rehbinder kommer du till exempel att stifta bekantskap med begreppet ritkramp. Du kommer att få veta mer om Calles mediapolicy. Du kommer att förstå varför en liten dotter kan fungera som en lärare för en person som då och då kallar sig legitimerad lekare. Självklart kommer samtalet också att cirkulera kring sexualiteten och vad en möter som sysslar professionellt med kärlek.

Calle Rehbinder, säger på sitt självklara sätt, att han, tillsammans med hustrun Jennie anordnar Sveriges bästa kärlekskurser, som de har levererat i elva år. På repertoaren finns också Tantra Lila, som är en kurs för dig som vill möta tantra på ett riktigt lekfullt sätt.

Vill du träffa Calle på bortaplan kan du hänga med till ISTA:s konferens i Berlin 16-18 oktober, där många som är verksamma inom andlig sexualitet kommer att mötas, för workshoppar och lek. Calle och Jennie kör en workshop - och det gör även jag. Så fundera på om du ska ta en hösthelg i Berlin. Läs mer här.


Här kan du lyssna på podavsnittet. Om det inte fungerar kan du prova här - men allra bäst är naturligtvis att prenumerera i din podcastapp.100%-podden är mitt projekt där jag, Charlotte Rudenstam, möter fantastiska människor som älskar livet. Du kan lyssna här, men det är ännu smidigare om du prenumererar på podden i podcastappen i din smarta mobil eller surfplatta. Sök 100%-podden så hittar den rätt.

I appen kan du lyssna på avsnitten i din takt. Det kommer ett nytt avsnitt varje onsdag med en ny spännande människa.

Du kan också bidra till det här projektet genom att skriva en recension i din podcastapp - det gör att den placeras högre i sökmotorerna och att fler utanför mitt personliga nätverk kan hitta podden.

Just nu gör jag 100%-podden helt idéellt och är du en person som vill vara med och stödja poddens budskap, med pengar, sponsring eller på något annat sätt - ta gärna kontakt.

Min tanke är att #100procentpodden ska vara ett uthålligt projekt, med ett avsnitt varje vecka året runt.

Dessutom kommer det då och då specialavsnitt.

Som mitt eget sommarprogram 2015 eller avsnitt på engelska. Här det det första, en intervju med Andrew Barnes, som bara älskar tantra.


Stöd gärna mitt projekt genom att donera en slant - det finns en paypalknapp i högerspalten på bloggen (i vanlig webbläsare)

Kärlek till dig, för att du är just du.

#100procentpodden

Related

100%-podden 6705827521935285730

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Om erotisk tillväxt skulle vara ett av samhället prioriterat område då vore de som har kurser om sex och samlevnad vara de personer som de flesta såg upp till som föredömen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur. Hoppas vi går i den riktningen Bengt. <3

      Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item