charlottecronquist

Fri fredag: En sexuellt frigjord kvinna har ett aktivt expansivt sexliv.




Nyligen stötte jag på ett inlägg av Ev'Yan Whitney där hon går igenom 14 kvaliteter som kännetecknar en sexuellt frigjord kvinna.
Listan med kvaliteter inspirerar mig. Därför ska jag, under vinjetten Fri Fredag, presentera de 14 kvaliteterna på mitt sätt.


Hon har ett aktivt, hälsosamt och expansivt erotiskt liv. Hon älskar med sina älskare och hon älskar med sig själv. Hon tillåter inte att någon tar bort den frihet och känslighet som kommer med att uttrycka sig sexuellt. Hon onanerar. Hon njuter av att förföra, retas och bjuda på sin kropp. Hon ber om det hon vill ha. Hon vet vad som gör henne upphetsad och är medveten om sin kapacitet för njutning. Hon har skapat sin egen flödande definition av vad det är att vara sexig. Hon använder orgasmer som en slags läkemedel.

 
Jag dansar runt i rummet, musiken som spelas är medvetet vald för att vi som är där ska interagera med varandra, för att vi ska känna hur vår sexuella energi byggs upp och är tillåten. Det är som att känna en lavaström som sakta, men allt snabbare sprider sig i kroppen och som tillåter den att röra sig så att all den lust som finns där innanför nästan går att ta på.

Det är ett rum som det är tillåtet för den sexuellt frigjorda kvinnan att gå in i, att möta andra i, att njuta av sin egen kropp, att närma sig andra och så glida ifrån dem, att känna hur levande, hur vibrerande hon är och vad som händer i det rytmiska mötet med andra människor, andra kroppar i det där rummet.
Jag ser mig runt omkring och inser att det är som att vi försatts i en trans, där det som vid andra tillfällen är tillbakahållet ges plats och jag känner hur flödet i mig verkligen är i gång. Pulsen är hög, jag möter en blick, jag dansar närmare, jag tillåter mig att expandera.

Det är härliga tillåtande rum jag vistas i. Det är egentligen bara jag själv och mitt sinne som sätter begränsningarna. Min erfarenhet är att det som begränsar oftast är tankar av typen: Men vad ska andra tänka nu? Tänk om jag blir avvisad? Tänk om det uppstår något pinsamt?
Den tanken släppt blir expansionen möjlig. När kroppen tillåts vara där, när rörelsen tillåts, då är första stegen tagen mot ett expansivt sexliv ... på dina villkor.

Övning:

Sätt på en låt som din kropp verkligen gillar att dansa till. Gärna en låt med mycket energi och något du förknippar med sex eller njutning.
Dansa runt själv i rummet. Känn rytmen i kroppen. Ha mjuka höfter. Föreställ dig att dansen är en kärleksakt.
Sätt på en ny låt. Öka intensiteten. Följ de impulser som kommer från kroppen. Kanske kommer du att dansa helt naken om en stund och känna dina händer mot din underbara kropp.
Experimentera. 

#frifredag





Charlotte Rudenstam är coachförfattare och föreläsare som vill bidra till att du älskar livet. Hon skapar 100%-podden där du möter fantastiska människor som älskar livet. Författare till  böcker som ”100 % Charlotte – Ta ditt inre ledarskap” ochIngen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft”.

Related

sexualitet 8265863374130652823

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Men oj, vad allt du skriver idag känns främmande...som något jag inte har i mig...ens som en längtan.. kanske...
    Kram, Carin

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item