charlotterudenstam

Sexualitet: När njutningen transformeras och blir gudomlig är allt möjligtJag befinner mig i ett extatiskt tillstånd och känner hur hela mitt inre fylls med kraft.
Det känns som att jag blir uppfylld av något som är större än jag, större än den fysiska beröring som sker.
Det är så uppenbart att sex är det som Johan Ekenberg brukar säga, nämligen en motorväg till gud.
Det är som att gudsnärvaron ökar, som att tillvarons magi bli uppenbar.

Igår satt jag pratade med en djupt kristen människa. Jag berättade om mina upplevelser av att bli påfylld och uppfylld av energi och att det som sker är en känsla av att bli penetrerad av ljus. Jag är med om detta fenomen både i fysisk form och energimässigt.

– Med mitt kristna språk är detta att bli uppfylld av den helige ande och ett av skälen till att sexakten är så helig.

Något i den stilen sa vännen.

Även om detta inte är mitt språk och min syn på vad jag upplever, vill jag ändå ta med det, eftersom hens sätt att säga det känns som ett relevant sätt att beskriva mina upplevelser.

Att bli uppfylld. Att fyllas av energi. Att känna en kraftfullhet. Som att hela kroppen och hela energikroppen fylls med så mycket kraft att allt är möjligt.

Jag befinner mig i ett tantriskt möte. Jag älskar. Jag tillåter mig att njuta. 
Jag håller inget tillbaka. Jag är fullständigt närvarande i mötet. 
Ljuden runt oss försvinner. 
Allt som finns är två samspelande kroppar i extas. 
Jag växlar mellan att bli penetrerad och att känna att jag är den som penetrerar. 
Eller uttryckt på ett annat sätt, jag växlar mellan att känna mig i mitt mottagande feminina och mitt inträngande maskulina.

När jag tillåter detta växelspel och är i en space utan skam, utan rädsla, så är det som att både den inre världen och den yttre förändras. Det blir en bokstavlig känsla av sammansmältning som toppas av min känsla av att bli uppfylld av ljus. Det är som att gränserna mellan den fysiska kroppen och energikroppen försvinner. Jag kan känna hans lem ända upp i hjärtat. Jag känner att vi möts i så många punkter i den fysiska kroppen, den känslomässiga kroppen och i energikroppen och tillsammans skapar detta förnimmelser som är svåra att ta på.

Jag är med om liknande förnimmelser under andning, i meditation, upplevelsen av att ha sex med det gudomliga, att ibland bli penetrerad av ljus, eller av guld, och att detta fyller på mig och gör mig mer kraftfull.

Skillnaden mellan det som sker i ett fysiskt älskogsmöte och när det enbart är energi som flyter runt är att energin är starkare i det fysiska mötet. Det är som att gudsnärvaron ökar, som att tillvarons magi bli uppenbar. Förmodligen har det att göra med att det är kroppar som möts, andning som sker tillsammans, den ögonkontakt som uppstår, den känsla av kärlek som finns mellan individerna, det rent fysiska i mötet, njutningen som fyller kropparna och så en känsla av samhörighet som kan uppstå nästan när som helst, men som ofta känns som starkast i utandningen, när kropparna stillnat och ligger nära, nära och det känns som delade vi samma energifält.

Dessa upplevelser är fantastiska. Jag älskar dem. Jag verkligen älskar dem. Och det som gör detta ännu mer fascinerande är att den känsla som jag uppfylls av påverkar mitt liv långt bortom andningen, meditationen eller älskandet. När jag tillåter njutning, när jag fyller på med kraft, är det som att jag blir tydligare för mig själv, jag får en tydligare, riktning, talar tydligare och dörrar som tidigare känts stängda öppnas framför mig.

Genom njutning, genom den upplevda kopplingen till det gudomliga i mig, blir det lättare att leva ett vardagsliv som den jag är. Livet gnistrar mer. Det uppstår magi lite här och var. Eller snarare, jag vågar uppleva det magiska, jag vågar ta plats, jag blir helt enkelt mer levande.

Som Johan Ekenberg brukar säga: Hur levande vill du vara?

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer


Related

sexualitet 7242754981260601540

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Tappar tungan, du är otroligt duktig på att skriva och man känner igen känslan så väl!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å tack Minna, jag har verkligen en gåva för orden <3

   Radera
 2. Jag skulle vilja uppleva oxå,menmen.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. DEt är ingen quick fix... och det är möjligt <3

   Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item