charlottecronquist

#81 100%-podden möter Anna Birgersdotter





"Världen är en kärleksfull plats", säger Anna Birgersdotter och det tycker jag är en suverän början på den fjärde säsongen med 100%-podden. Välkommen till 2018 och ett år som kommer att bli toppen och fyllt av kärlek!

Anna Birgersdotter är en nära vän till mig. Hon tillhör den krets kvinnor där jag verkligen kan vara 100% Charlotte. Hon skapar kvinnorum där allt är tillåtet, högt som lågt, djupt som grunt. Hon skapar rum där kvinnor får vara sig själva, får beröra och beröras på alla möjliga plan.

Vi möttes första gången för snart tio år sedan när jag skulle starta gudinnecirklar för kvinnor och Anna hade en massa sakkunskap om det. Jag minns att jag fick med mig ett digert kompendium kunskap om en massa gudinnor, något som gav mig trygghet när jag själv skulle leda kvinnor i meditation.

Anna Birgersdotter har många strängar på sin lyra och många intressanta personliga erfarenheter. Som att drabbas av svår sjukdom och samtidigt skriva doktorsavhandling. Att leva med illamående i åtta år och så småningom själv hitta botemedlet... något som någon av de läkare hon mött längs vägen rimligen hade kunnat finna...

Nu är hon i sin fulla kraft, en kvinna som både har kontakt med naturvetenskapen och mystiken. Möt henne i ett samtal om livet och dess möjligheter och där hon också talar om vikten av kvinnorum.

Och du, är du kvinna och bor i eller nära Stockholm. Den 15 februari startar en ny termin av "Shake your shakti", en slags kvinnocirkel som Anna Birgersdotter leder. Jag har varit med varje termin och fortsätter också i vår. För detta rum är så bejakande, nödvändigt och skönt.



Lyssna till podden i ljudspelaren:


Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället.
Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.




Recensera 100%-podden!

Ett sätt att få ökad uppmärksamheten för en podcast är att du recenserar den. Det enda du behöver göra är att klicka på podden i din podcastapp och så skrolla dig fram till recensioner. Det allra enklaste är att klicka i ett antal stjärnor (gärna fem!) och om du har tid eller lust kan du också skriva några rader. Ju fler recensioner, desto mer syns 100%-podden bland andra poddar!

Nu närmar sig #100procentpodden 100 sända avsnitt! Wow, liksom!

Och jag har gjort allt detta väldigt mycket av egen kraft och är så stolt över det. Några glada människor stödjer mig via Patreon och lägger en dollar per avsnitt, som ett litet bidrag.

Stöd gärna mitt arbete med podden på det sättet. Lite längre ner berättar jag hur du gör då.

Ännu enklare är att stötta mitt arbete med podden genom att swisha ett t bidrag (en gåva) till mig på 070322 42 42. Skicka skicka valfri summa och skriv "gåva 100podden" och gärna din e-postadress.

100%-podden är ett fantastiskt projekt, där jag får möta härliga människor. Det är också en hel del jobb med det. Hitta 100%-are, möta dem, redigera avsnitten, sända dem, marknadsföra dem. Det är som att jag är en egen liten radiokanal - och allt gör jag på min fritid och för att jag älskar det. Så tacksam när du får impulsen att bidra <3

Använd swish:

Swisha till 070 3224242 skriv "gåva 100podden" ange gärna mejladress.

Använd patreon:

1. Gå in på https://www.patreon.com/charlottecronquist

2. Klicka på den röda “Become a patron”-knappen, till höger.

3. Välj en summa att donera, 1 dollar räcker.

4. Skapa ett inlogg antingen med din mejl eller med Facebook.

5. Fyll i dina betaluppgifter.

6. Få min stora tacksamhet.

100%-podden har en gilla-sida på Facebook.

Gilla gärna den. Klicka här så kommer du till sidan.




Related

100%-podden 5384483828728205825

Skicka en kommentar Default Comments

  1. DET tror jag också - att världen är en kärleksfull plats!

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item