charlottecronquist

Charlotte Cronquist möter Anu Rosentjärn i #100procentpodden





Min resa med Anu Rosentjärn startade för så där åtta år sedan, när vi både påbörjade utbildningen till sexsibilitycoacher. Sedan dess har mycket vatten skvalpat under våra respektive broar, både hon och jag har hunnit byta efternamn, lämna äktenskap, funnit nya lyckor, utforska livet, tagit oss till både bråddjup och himmelska höjder.

För mig är Anu Rosentjärn en sådan där människa som jag behöver titta stadigt i ögonen, för om jag blinkar till kan hon vara försvunnen och nästa gång jag ser ett livstecken är det en bild från en bergstopp i Nepal, Nya Zeeland eller från djupet av en pyramid i Egypten. Det är som att hon samtidigt är väldigt grundad och trygg i sig själv och på väg för att upptäcka livets magi, ta emot energi, förlösa andra, se till att det som tidigare varit blockerat kan strömma igen.

Varje människa är som ett universum och att försöka fånga Anus i några få ord är svårt. Hon är liksom allt på en gång. Jag lärde känna henne på hennes väg mot att bli sexrådgivare, andra har sett henne i Det okända som TV4 sänder, andra har följt med henne på pilgrimsvandringar, varit med om seanser eller tagit emot healing av henne.

Vem hon blir för dig, vet jag inte. Lyssna på Anu Rosentjärn och se vem du möter och reflektera över vilka gåvor du har. Anu är medveten om många av sina... och hon menar att vi alla har dem, bara vi tillåter oss att stanna upp och lyssna. Spännande, eller hur?


Lyssna till podden i ljudspelaren: 
 

Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du 
pröva här istället. 
Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här. 
Download



Det här avsnittet publicerades ursprungligen 2016 - och sedan dess har jag gjort många avsnitt.


Följ gärna podden genom att prenumerera i din podcastapp. Det enda som krävs är att du laddar ner en sådan app i din smarta mobil eller surfplatta och så söker du 100%-podden och börjar prenumerera helt gratis. Då kommer avsnitten automatiskt till dig. 

Bidra till 100%-podden!



Jag gör 100%-podden som ett hjärteprojekt, utan finansiering. Om du vill stötta podden kan du göra det på flera sätt.
1) Swisha ett valfritt bidrag till 070 322 42 42 - ange "100procentpodden".
2) Recensera gärna podden också - skriv några ord, sätt massa stjärnor, så bidrar du till att fler kan hitta podden.

Du kan lyssna på podden direkt här i webbläsaren - men jag rekommenderar alltså att du prenumererar.


Har du en 100%-are på lut till mig, skicka ett mejl och berätta varför denna person är viktigt för dig - kanske det uppstår en matchning mellan mig och den du vill lyssna på.


Massa kärlek till dig för att du är just du.

Gilla 100%-podden


100%-podden har en egen gilla-sida på Facebook, där nyheter om podden presenteras. Så vill du vara med och först veta vad som är på gång gilla sidan.

Prenumerera på 100%-podden

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.
Här prenumererar du.

Jag blir superglad om du dessutom gör en kort recension av podden.

Specialavsnitt


Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015.

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.





Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

100% Charlotte 4520566196676242118

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item