charlotterudenstam

Öppna för din lust - utbildning för dig som vill nnjuta mer

En utbildning för dig som vill öppna för din inneboende lust, som syftar till att bejaka din kropp och din sexualitet och som hjälper dig at...

En utbildning för dig som vill öppna för din inneboende lust, som syftar till att bejaka din kropp och din sexualitet och som hjälper dig att minska rädslor, skuld och skamkänslor som du förknippar med sensualitet och sexualitet.
Målet med utbildningen är att du ska få större tillgång till din lust, att du accepterar och bejakar ditt kön, din kropp och din sexualitet och att du samtidigt får en ökad förståelse för vad som hindrar dig i dag.
Utbildningen riktar sig i första hand till kvinnor, som under trygga former vill utforska de här frågorna.
Utbildningen består av tre moduler, som pågår från torsdag kväll till söndag eftermiddag. Den äger rum underbara Ekgården utanför Göteborg (www.naturligtvis.org)
Under de två sista modulerna kommer gästföreläsare att bjudas in, efter samrådan med gruppen. Erotikpedagogen Ylva Frantzén föreläser gärna om kvinnans kön utifrån hennes storsäljare ”Orgasmera mera”.
I utbildningen ingår många praktiska övningar, meditationer, tillfälle att dela dina erfarenheter och känslor med andra, dans och teori. Nakenhet kan förekomma i de senare modulerna.
Före den första modulen får du fylla i ett kortare frågeformulär kring din syn på dig själv och din kropp.

Modul 1: 1-4 oktober 2009 Du och ditt bagage
Den första modulen handlar om dina värderingar kring sensualitet och sexualitet och vilka förväntningar du har haft på dig. Du får tillfälle att befria dig från rädslor och skamkänslor och får känna på livskraften du har inom mig. Du får träna på att säga ja och att säga nej och du får ökad förståelse för varför du är som du är i dag. När du har gått modulen har du bättre koll på vad du har med dig i ditt livsbagage och får lättare att hantera det.
Vi återkommer om priser för kursen. Intresseanmälan: info@lustochliv.se

Modul 2: 3-6 december 2009 Du och din kropp
Den andra modulen har kroppen i centrum. Du får göra andningsövningar som gör dig mer närvarande i kroppen och får möjlighet att se på din kropp med nya, mer kärleksfulla ögon. Du får börja reflektera kring dina värderingar kring sexualitet och får öva på att känna och spränga dina gränser. När du har gjort den här modulen har du lättare att vara närvarande i ögonblicket och känna vad som händer i din kropp.
Vi återkommer om priser för kursen. Intresseanmälan: info@lustochliv.se


Modul 3: Våren 2010 Du och din sexualitet
Den tredje modulen är fokuserad på att utforska din sexualitet och ditt kön. Du kommer att få göra en rad sensuella övningar som bidrar till att bejaka ditt kön och din sensualitet. Du kommer också att få göra tantriska beröringsövningar som syftar till att öka din förmåga till njutning. När du har gjort den här modulen är det dags för dig att gå vidare, förhoppningsvis med en större portion mod och säkerhet än före utbildningen.

Handledare:
Alexander Rudenstam och Charlotte Rudenstam är utbildade kroppsterapeuter och har bland annat gått Therapist training (Risk, Danmark), Counselor relating training (Miasto, Italien), Childhood deconditioning training (Köpenhamn, Danmark) samt Essence training (Risk, Köpenhamn). De arbetar för att hela barndomstrauman och för att öppna för den inneboende lusten.
Under 2009 blir de certifierade sexsibilitycoacher.
Tillsammans har de skapat webbplatsen www.vaginarts.com som är en hyllning till kvinnan i allmänhet och hennes kön i synnerhet.

Related

skam 6267138797548318148

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item