charlotterudenstam

Vaginarts i verkligheten

Den senaste tiden har vi visat ett bildspel om Vaginarts med texter ur boken "Ingen skam i kroppen" vid tre tillfällen. Den första...

Den senaste tiden har vi visat ett bildspel om Vaginarts med texter ur boken "Ingen skam i kroppen" vid tre tillfällen.
Den första gången för ett gäng kvinnor på Himmelsgården i Åstorp.
Den andra gången på Sexsibilityfestivalen på Skeppsudden.
Den tredje gången på Möllevångsfestivalen här i Malmö.
Tänk så olika vi blivit mottagna.
På Skeppsudden var det i princip jubel och stående ovation bland de ungefär 80 närvarande personerna. Vi fick ryggdunkningar och kramar både för vaginakonsten och för texterna.
I ett lite regnigt Malmö körde vi bildspelet häromdagen. Vi fick täcka dator och projektor med handdukar. Det var fredagkväll vid elvatiden. Folk vandrade förbi på Simrishamnsgatan. Många med en ölbruk i handen. Ett par hundra meter bort lekte två eldslukare. De drog till sig en stor publik. Runt hörnet hördes toner från ett band som spelade. En del av kvällsvandrarna stannade till vid bildspelet. En minut, två, några mer än fem minuter. Men ingen, utom vi, stannade hela kvarten. Vi hörde glad utrop, förvånade frågor, någon som lät lite generad. Det var långt i från intimiteten bland kvinnorna på Himmelsgården och långt från feststämningen på Skeppsudden. På något sätt var det att vara i verkligheten. Vi räknade till ett hundratal som stannade till inför bilderna och konsten. Sakta sprider sig kunskapen om vaginakonst och hur skön den kan vara.
Är det så att du också vill att vi visar bildspelet, ta kontakt med Alexander!

Related

vaginarts.com 189423413813959977

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item