charlotterudenstam

Argentinska variationer på ordet fitta

Hur skulle argentinaren klassificera den här fittan? Vem sa att Argentina bara är tango och biffar? Enligt bloggaren Martin Ezpeleta är arg...

Hur skulle argentinaren klassificera den här fittan?
Vem sa att Argentina bara är tango och biffar? Enligt bloggaren Martin Ezpeleta är argentinaren också en hejare på könsord. Vad sägs om 120 varianter på ordet fitta? I sin blogg berättar han dråpliga anekdoter om hur du ska använda könsord i ditt umgänge med argentinare. Det lite trista är kanske att de mest är tänkta att användas nedsättande. Men det är självklart möjligt att vara kreativ!
Han beskriver det som att det argentinska huvudordet för fitta är
concha, som i gamla Spanien betyder snäcka. Till detta ord går det att lägga en massa ändelser och följeord, som din mammas fitta, papegojans fitta och så vidare.
Det jag saknar i Martins blogginlägg – språkskolan som han kallar den– är fler synonymer till fitta. Är det bara varianter på ett ord, eller?


Bilden hittar du på www.vaginarts.com

Related

vaginarts.com 5755753970315589483

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item