charlottecronquist

PREMIÄR: "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap" Nu kan du köpa ljudboken!




Det är spännande att föda böcker.
De senaste åren har jag fött flera stycken.
Och det är både roligt och häftigt att se mina böcker i olika format - och därmed göra det möjligt för fler att ta del av dem.

Den nya bokbebin är "100 procent Charlotte - ta ditt inre ledarskap" som kom ut i pappersform för fem-sex år sedan. När den skrev levde jag ett delvis annat liv. Och det var spännande för mig att läsa in boken - och bara göra små nödvändiga justeringar i texten. 

Det är som att varje bokprojekt jag skapar är unikt, precis som varje människa som föds är unik. Och den här boken har mött världen på flera olika sätt. Det började med en version som var väldigt självutlämnande och som inte blev mer än en e-bok (som nästan igen hittade). Jag tog fram manus igen och skrev om den och skapade en bok jag var riktigt stolt över. Det var så viktigt för mig att visa att styrkan kommer inifrån, att vi egentligen har allt vi behöver, men att vi kan behöva titta inåt då och då, för att inte låta rädslan hindra oss från att leva fullt ut. 
När jag nu läste in kapitel för kapitel, var det ganska ofta som att titta mig i spegeln och möta en yngre version av mig. Och så lägger jag märke till ordvalen, tankegångarna och, jag kan, under ytan, också lägga märke till de känslor som jag blottlade... ibland blev det som att återuppleva olika episoder.
Så här i efterhand ser jag den här boken som ett steg mot att bli en kärlekskrigare - även om jag inte hade hittat det begreppet när jag skrev boken. Men du kommer att höra att kärlek, var mitt viktigaste redskap redan då!
Jag hoppas du vill upptäcka dig själv genom min resa. För boken skildrar olika aspekter av livet - och tanken är att den ska hjälpa dig att reflektera över dina livsval. Så på ett plan handlar boken inte om mina lärdomar, utan om vad den väcker i dig.

Det är en hel del pyssel med det tekniska kring en ljudbok.
Därför kan du inte köpa den direkt i mina kanaler.
Men den finns redan nu i nätbokhandlarna.
Så jag rekommenderar dig att köpa den hos Bokus - enklast hittar du boken (du kommer till sidan ovan) genom att klicka här. 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

världen 1087725453431436664

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Woooopa! Så coolt! O så kul! Grymt bra jobbat med bok.

    Pratade just med författarkollega igår om det här med att slippa bok och vi sa just det som du skriver här: föda bok! Shit alltså. Med värkar och våndor och oro och kärlek och lust och glädje och alla känslor på en oc samma gång. Underbart!

    HEJA DIG!
    //M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack Malin! Det är speciellt spännande med detta, eftersom jag för ungefär en månad sedan ännu inte visste att jag var gravid med en ljudbok. Bara helt plötsligt i nionde månaden och krystvärkar!

      Radera
  2. Wow vad härligt!! Varmt grattis och all lycka med framgången!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det intressanta är att en ljudbok inte går att lägga på min egen sida, så det dröjer flera månader innan jag får reda på hur det går med försäljningen. Det är ju iofs en framgång att jag gjort boken... och jag hoppas verkligen att den når sina publik också.

      Radera
  3. "När jag nu läste in kapitel för kapitel, var det ganska ofta som att titta mig i spegeln och möta en yngre version av mig. Och så lägger jag märke till ordvalen, tankegångarna och, jag kan, under ytan, också lägga märke till de känslor som jag blottlade... ibland blev det som att återuppleva olika episoder."

    Jag kan bara ana!!
    Jag har ju läst in lite blogginlägg skrivna 2016 som podcasts och det blir just det där.... återupplevelsen av en tidigare jag. En gift en som "ligger brevid min make i sängen" vilket ju nu, 3 år efter separationen känns lite sådär att läsa in. :-)

    Heja dig som e så himla bra på att föda bokbebisar till världen! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack, Helena, vad gullig du är. Jo, jag gjorde några små justeringar i texten... bara för att vissa saker kändes så... daterade.... skulle en kunna säga.!

      Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item