charlottecronquist

FEM LEKFULLA TANTRAKVÄLLAR FÖR DIG SOM ÄR NYFIKEN PÅ TANTRA



Är du nyfiken på tantra, men tycker att en hel helg verkar för mycket?

Då kan lekfulla tantrakvällar vara något för dig!

Fem fredagskvällar under hösten.

Om du passerat 50 år - är du extra välkommen!

Om du väljer att gå alla fem - så har jag ett fint erbjudande till dig!



För några år sedan tittade jag mig i spegeln och insåg att jag inte är en ungdom längre. När så födelsedagstårtorna börjar dekoreras med en inledande sexa, är det dags att ta upp huvudet ur sanden.

Jag tillhör visst en ny grupp - vi som är äldre.
Jag hittade till tantra för drygt 20 år sedan. I dag lever jag ett tantriskt liv. Jag är mer med i livet här och nu än tidigare, jag kan njuta av ögonblicket på riktigt och jag har ett bättre sexliv än jag någonsin kunnat drömma om.

En av de viktigaste nycklarna för mig har varit - och är - tantra!


Det finns många idéer om vad tantra är, det finns många fördomar om tantra och det finns en salig blandning av tantrakurser, tantraskolor och förhållningssätt. För ganska många är tantra en väg mot mer tillfredsställande sex. Men det kan också handla om att uppleva livet på nya sätt och bli mer ”verklig” och sårbar.

När jag skriver ”verklig” och ”sårbar”, handlar det om att våga visa sig som den man är, att släppa en del av maskerna, att sluta låtsas så mycket eller att försöka spela en person som går att gilla.


Så tantra kan bilda grunden för hur du vill leva ditt liv. Tantra kan också göra att du faktiskt känner dig mer levande och ge en känsla av expansion, att din inre värld blir större och tryggare.


Tantra är något som passar alla vuxna - du kan fortsätta med tantra livet ut. Som jag ser det är det aldrig försent att testa tantra. Det är därför mina lekfulla tantrakvällar i första hand riktar sig till dig som fyllt 50. Eftersom jag vet att motståndet kan öka med åldern. ”Tänk om jag är för gammal?” ”Tänk om jag inte passar in?”


I höst kör jag fem tantrakvällar i Stockholm med start 20 september - fredagskvällar 18-21 - en bra energigivande och nykter start på dina fredagskvällar.


Den här gången hoppas jag att flera personer ser tantrakvällarna som en kvällskurs. Om du går alla fem kvällar, får du dem aspekter av tantra - där du kan se den första kvällen, lekfulla möten, som en intro-kväll.


När du väljer att gå en enstaka kväll kostar den 600 kr. 

Om du väljer att köpa KURSEN lekfulla tantrakvällar betar du 2000 kr - det är tusen kronor mindre än om du väljer att gå en kväll i taget!


Dessutom har jag gjort en onlinekurs med Lekfulla tantrakvällar - i onlinekursen får du fördjupning av de aspekter som tas upp i workshopparna (tantrakvällarna).  Självklart går det att köpa enbart onlinekursen, men då går du miste om att möta andra som också vill testa eller fördjupa sina erfarenheter av tantra!



Höstens teman:

20 september Lekfulla möten

11 oktober Samtycke och gränser

25 oktober Tantrisk pujaceremoni

8 november Tantrisk energi

15 november Elementmassage (lite längre kväll)


Det finns massor av information om lekfulla tantrakvällar - både workshopparna, kursen och onlinekursen på min hemsida.



Vi möts i Vasastan i Stockholm. Fredagar 18-21



Och är det så att du är redo för att gå en helgkurs med tantra har du chansen

21-22 september - Helgkursen Lekfull tantra

27-29 september - parkursen Lekfull tantra 



Varmt välkommen!




Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

tantratips 6286900927559802368

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

onlinekurser
Charlotte Cronquist erbjuder onlinekurser om tantra och relationer.

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item