charlotterudenstam

#3 100%-podden möter Jennie Rehbinder

Charlotte och Jennie möts i Bagarmossen för ett samtal om livet, sexualiteten och meningen med det mesta.Sexpedagogen Jennie Rehbinder har de senaste tio åren lett sexkurser för par tillsammans med sin man Calle Rehbinder. Att arbeta med dessa frågor är för Jennie inte bara en fråga om njutning, utan också en politisk fråga. Hur kommer det sig att det finns så mycket skuld och skam förknippad med sexualitet i vårt samhälle?

Redan som 14-åring började Jennie Rehbinder att söka sin livspassion och fann den, många år senare. Mött Jennie i ett samtal om det kanske viktigaste i livet. Njutning. Glädje. Energi.


Jennie erbjuder också kurser för kvinnor om sexualitet - det kan du läsa mer om här och ger dessutom taktil massage om sexkurser och annat kul som Jennie och Calle ordnar kan du läsa här. 

Prenumerera gärna på 100%-podden genom podcastappen i din smarta mobil - då får du automatiskt ett nytt avsnitt en gång i veckan. Det finns en hel hög appar att välja mellan både för androider och iphone.

Tipsa gärna om 100%-are du vill lyssna till.

Sprid gärna 100%-podden genom att ge podden betyg och en recension i iTunes och genom att använda hashtaggen #100procentpodden när du nämner podden i sociala medier.

Kärlek till dig.
Lyssna till podden i ljudspelaren:


Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället.
Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.

Related

100%-podden 2661742744151520159

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item