charlottecronquist

Charlotte Cronquist, din coach.Hur mycket du vill du vara?
Jag är här för att bidra till att du vågar leva till 100% medan du lyssnar till ditt hjärtas röst.


När du känner att livet känns för trångt, när du inte riktigt får plats, när du kompromissar bort dig, när du inte går för din sanning, när du inte vågar känna i kroppen, när du stängt av känslor och sexuella energi, när dina relationer - till dig själv eller andra kan bli bättre, då är det bra tillfällen att anlita Charlotte Cronquist som coach.

Charlottes främsta verktyg som coach är hennes förmåga att vara närvarande. Under era sessioner är det du som står i fokus och Charlotte finns där för att ställa de frågor du kan behöva, för att lyssna, för att reflektera - eller för att låta dig komma tillbaka till kroppen en stund.

Charlotte är en coach som vill bidra till att du känner livet i dig, hon vill bidra till att du hittar tillbaka till dig själv, till din inre röst och till din sexualitet.

Många privatpersoner kommer till Charlotte för att de vill få stöd att släppa hämningar och idéer kring sexualiteten, för att relationerna trasslar, eller helt enkelt för att se vad det är som gör att livet känns... litet.

Charlotte använder det coachande förhållningssättet - du som klient har svaren inom dig!

Tystnadsplikt råder givetvis.När Charlotte stöttar yrkespersoner är det ofta av helt andra skäl - då handlar det om coachning om att tala inför grupp, om skrivande och författande. 

Här läser du mer om  coaching.

Här läser du mer om skrivar/författar-coaching.


Charlotte är diplomerad kroppsterapeut, diplomerad ICF-coach, diplomerad sexsibilitycoach och har gått många utbildningar som handlar om att finna essentiella kvaliteter, om sex och relationer och hon är dessutom författare till böcker som "Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft", "100% Charlotte - Ta ditt inre ledarskap" och "Börja tala".

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

static_page