charlotterudenstam

7 nycklar till en bra kärleksrelation. 6. Rör vid varandra dagligen

Judith Ansara och Robert Gass är amerikaner som arbetar med kärlek och relationer under devisen ”helig förening” (sacred union). De...
Judith Ansara och Robert Gass är amerikaner som arbetar med kärlek och relationer under devisen ”helig förening” (sacred union). De vill bidra till medvetna kärleksrelationer och här är deras sju tips om hur du lyckas göra det.

Jag brukar säga att näst sex så är massage det mest underbara jag vet. Alltså, beröring är helt gudomligt. Och att få en kram av Alexander, kan kännas som balsam för själen (eller kanske snarare för kroppen). Eller att bara röra lite vid hans hår... känna hans närvaro.
Jag tror att vi rent generellt rör vid varandra alldeles för lite i vår kultur. 
När vi rör vid varandra aktiverar vi en massa måbrahormoner... så gör det... rör vid varandra mycket.

Så här säger Ansara och Garr:

Rör vid varandra dagligen
Precis som barn inte frodas om de inte blir tillräckligt ompysslad och berörda, kan en relation vittra sönder om ni inte regelbundet rör vid varandra på ett kärleksfullt sätt. Även om sex räknas, handlar detta om vilken slags närande, skön beröring ni ger varandra. 
Se till att hinna med en kyss innan du går till jobbet, massera din partners nacke efter middagen eller småhångla när ni tittar på teve.

Här är en länk till förra artikeln i serien.

Här bjuder jag på ett klipp som handlar om att se till att få plats med sexlivet.


Related

Robert Gass 2428537856003407500

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item