charlotterudenstam

Sexsibilityfestivalen: Möjlighet till intensiva sensationer

Tillhör du dem som vill utforska sex och närhet med mycket lekfullhet? Låt dig då lockas av Andy och Denice Enerhag som leder workshopp...Tillhör du dem som vill utforska sex och närhet med mycket lekfullhet?
Låt dig då lockas av Andy och Denice Enerhag som leder workshoppar i Stockholm under namnet "We are play" och som leder två av workshopparna på årets sexsibilityfestival.

Sex kan vara djupa långsamma tantriska möten, det kan vara en snabbis mellan två tåg, det kan vara en energiexplosion... det kan verkligen vara mycket.
Andy och Denice har en bakgrund inom tantra, improviserad dans och bdsm (erotiska tekniker som kan innehålla rep, dominans, underordning och sadomasochism - alltid med allas uttryckliga samtycke).
– Vi vill inspirera fler till att utforska sin kropp, sexualitet, kraft och lekfullhet i en trygg miljö.
Andy brinner för den japanska repkonsten Kinbaku och har fått inspireras av storheter inom repkonsten som Osada Steve, Kinoko Hajime och Felix Ruckert.
– Jag vill uppmuntra till fler möten som förenar repo och tantra, med fokus på den intima kommunikationen som uppstår mellan den bundna och den som binder.
Denice är utbildad sexsibilitycoach:
– Jag älskar lekfullhet, autentiska möten och att nyfiket våga utforska och omfamna alla delar av sig själv, inklusive längtan efter dominans och underkastelse. Kroppen är en vägisare till mer liv, glädje och njutning. Jag brinner för att se andra växa och upptäcka nya delar av sig själva.

På festivalen erbjuder de två workshoppar. En på temat Konsten att binda och bli bunden och en på temat Intensiva sensationer.
Ingen av workshopparna kräver förkunskaper, däremot en viss nyfikenhet.

Anmäl dig till sexsibilityfestivalen. Det finns ännu platser kvar.

Related

workshop 1876461151380002629

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item