charlotterudenstam

Sexsibilityfestivalen: Möjligheter till tantramassage

Du som är kvinna har möjlighet att anlita Håkan för en tantramassage under sexsibilityfestivalen . – Min första tantrakurs gick jag år ...

Du som är kvinna har möjlighet att anlita Håkan för en tantramassage under sexsibilityfestivalen.
– Min första tantrakurs gick jag år 2000. Jag tycker om tantra, bl a för att den väver in sexualiteten - som ju är en sådan stark kraft i våra liv - i andligheten, och ser den som något vackert och som en potential, berättar Håkan, som ingår i den Erotiska cirkeln av massörer, healers och andra sessionsgivare.

Tantra är en gammal visdom från Fjärran Östern som lär oss om energierna i kroppen, kärleken och sexualiteten och hur vi kan förena kropp, sinne och själ. Tantramassage är en avslappnande och sinnlig - men också sensuell och erotisk – massage, som ger dig en möjlighet att till fullo vara i din kropp och bara uppleva det som är just nu, vare sig det är kärlek, frid, sexuell lust eller något annat. Den är en inbjudan till att våga släppa kontrollen och bara ta emot.

Syfte med tantramassagen:
Du kan...
...uppleva hur det är att ta emot från en man utan att känna krav på motprestation. 
...bli mer närvarande och utveckla din förmåga att känna lust och njutning. 
...släppa gamla spänningar och komma i kontakt med kroppens inneboende visdom. 
...lära känna dig själv bättre och få ett bättre förhållande till din kropp och din sexualitet, så att du kan säga ”ja” hela dig själv och acceptera och komma bortom skam och fördömanden som du kanske har med dig.
...få en fördjupad kärlek och intimitet med din partner och bättre koppla samman sexualitet med  kärlek.
...lära dig att använda dig av din andning för att sprida den sexuella energin i kroppen och få tillgång till den i ditt dagliga liv som en kreativ kraft - din egen livskraft!

Hur går det till?
Vi börjar med att prata om din intention med massagen samt eventuella frågor, önskemål och gränser som du har. Vi håller till på madrasser på golvet, och jag masserar dig lugnt med olja. Rummet präglas av lugn tantrisk musik, stearinljus, sköna färger samt varsamhet och respekt. Det vanliga är att du är naken medan jag har kalsonger på mig, men du bestämmer självklart hur du vill ha det, så att du är bekväm med hela situationen. Hela massagen tar ca två timmar. Du kan alltid säga till om det är något som inte känns bra (och gärna om något känns bra också)! Det viktiga är att du känner dig trygg och nöjd!
Håkan 
...är en man som ger tantramassage till kvinnor.
...är terapeututbildad vid Osho RISK i Danmark.
...har gått tantrakurser och lärt mig tantramassage av flera olika lärare i Danmark och Sverige.
...har gått en kortare utbildning till thaimassör.
...har långvarig erfarenhet av meditation och andlig utveckling.
...är reikihealer, deekshagivare, homeopat mm.
...är civilingenjör och teknologie licentiat i näringslära.
...har läst samtliga kurser i basmedicin vid Axelsons gymnastiska institut. Nivån på teorin motsvarar ungefär nivån på sjuksköterskeutbildningen.

Sexibilityfestivalen startar på söndag 11 augusti. Här köper du din biljett

Related

tantramassage 2266785174398990181

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item