charlotterudenstam

Sexsibilityfestivalen: Möt mästerflirtaren Sarasai

Susanne Sarasai Johansson blinkar med ena ögat och fyrar av ett stort leende. Då är det ju väldigt lätt att smälta, för denna flirt...Susanne Sarasai Johansson blinkar med ena ögat och fyrar av ett stort leende. Då är det ju väldigt lätt att smälta, för denna flirtens och lekfullhetens mästarinna.
sexsibilityfestivalen bjuder Sarasai på en workshop i flirtandets konst, hon bjuder på en rad kärleksfulla meditationer och dessutom brukar hon ha med sig en shop med vackra tyger och smycken från Indien.
Välkommen in i en vacker värld, fylld av flirt och sensualitet.

Det är många år sedan jag mötte Sarasai för första gången. Tycke uppstod genast och trots att hon bor i Göteborg och vi i Malmö, såg vi till att ses när det passade.
Senare visade det sig dessutom att Alexander, jag och Sarasai skulle komma att gå världens första sexsibilitycoachutbildning – så vi har verkligen gjort en intensiv och djup resa tillsammans.
Sarasai har varit med på alla sexsibilityfestivaler. Du kan se henne i shoppen, du kan se henne äga dansgolvet, du kan se henne i de vackraste klänningar… som hon dessutom gör ännu vackrare genom att bära dem som en drottning.
I Sarasai finns både leendet och allvaret. Det finns en vilja att verkligen bidra, på alla möjliga plan och det gör Sarasai.
Följ med i någon av hennes meditationer på temat kärlek eller gå hennes flirtworkshop… kanske blir det mer än blinkningar mellan dig och någon annan av deltagarna.
Alla som är med på festivalen kommer att få tillgång till en sharinggrupp, en grupp bestående av 4-5 personer som träffas varje morgon för att dela vad som hänt dem, hur det känns just nu… eller vad de kan tänkas behöva.
Jag minns ett år, en morgon i en sharinggrupp, då en av deltagarna i min grupp strålade med hela ansiktet. Hen berättade att hens deltagande i Sarasais flirtworkshop hade lett till att det stod gnistor, så den workshoppen kom att för hens del sluta i ett närbeläget tält… Så kan det gå på en sexsibilityfestival.


Festivalen startar om på söndag. På Öland. Vi har några biljetter kvar. Köp en av dem… för livet och njutningens skull.

Related

Öland 4425232674936256864

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item