charlotterudenstam

Wohoo! Äntligen kan vi presentera: The JoyRide Experience 9-14 augusti 2014.

The JoyRide Experience är sommarens stora happening. Under fem augustidagar i skånska Hästveda nära Hässleholm får du känna li...

The JoyRide Experience är sommarens stora happening.
Under fem augustidagar i skånska Hästveda nära Hässleholm får du känna livet och pulsen i dig – och förmodligen upptäcka att livet har så mycket att ge och att det fortfarande finns mycket spännande att utforska.
The JoyRide Experience är fem dagar av dans, andning, tantra, utmaningar, rörelse, massage, stillhet, meditation, skratt, relationer, sexualitet, insikter, styrka, lek – och vad du gör det till.
9-14 augusti i Skåne.

Den första versionen av webbsajten är precis publicerad – den är ett konstverk i sig – och kommer att byggas på efterhand.

Alexander och jag har varit med i sexsibilitysvängen sedan den föddes. Vi har deltagit som lärare på alla festivaler och tog över ansvaret för dem 2012 och 2013. Nu tar vi ett steg till och breddar konceptet till The JoyRide – som för oss är en bild av livet. När vi verkligen vågar leva innehåller det både djupa dalar och höga höjder. Det får kittla ordentligt i magen – och den känslan vill vi bidra till.

Du som har varit på tidigare festivaler kommer att känna igen en hel del – och vi bjuder också på många nyheter. Det blir mer rörelse, mer andning, mer dans och fler överraskningar.

När du lämnar The JoyRide Experience så har livet gjort nya avtryck i dig. Vi hoppas att du kommer att känna dig friare, sexigare och mer kärleksfull.

Denna gång kommer festivalen att äga rum i Hästveda. 

Ett underbart sätt att delta på The JoyRide Experience är som volontär – bra för dig som inte tidigare deltagit i något liknande, eller för dig som vill ingå i ett team och uppleva gruppen i tryggheten av några du känner lite mer.
Här är lärare du kommer att möta:
Calle och Jennie Rehbinder, Silja Rehfeldt, Baba Dez Nichols, Bob Hansson, Rani Spets Edgren, Guy Barrington, Onamare Heart, Herman Ottosson, Sara Brosen Skaarup, Johan Ekenberg, Smrati Skog, Bo Wahlström, Pia Struck, Andreas och Denice, Ingrid Frideborgsdotter, Lorenzo Stiernquist, Jeanina Dhara Milehag, Lennart Matikainen, Yoga Ananda, Alexander och Charlotte RudenstamPS: Anmäl dig till nyhetsbrevet för att försäkra dig om senaste info.
Gå med i Facebookgruppen The JoyRide Experience 2014 för att komma i kontakt med likasinnade.

PS: I år blir det dessutom en Sexsibilityfestival på Ängsbacka 25-29 juni. Den festivalen siktar in sig mer på sexsibility och där får du också möta en massa sköna människor.

Related

The JoyRide Experience 6579775879656438261

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item