charlotterudenstam

Möt smaken. Meditationer om kärlek 84.


Nu har du i två meditationer kunnat möta hörselintryck och dofter. I dag har turen kommit till ditt smaksinne. Hur blir din värld när du är stilla och samtidigt är koncentrerad på ett av dina sinnen? Lite av mindfullness vill jag, med andra ord, erbjuda dig.

Smaksinnet är det alltså dags för i dag. Jag föreslår att du förbereder meditationen med att ta fram några saker att smaka på. Kanske du till och med kan engagera någon annan i din meditation i dag, genom att låta hen mata dig långsamt, medan du känner de olika smakerna på din tunga och i din mun. Om du är ensam, kanske du kan välja två eller tre smaker och ägna mötet med varje smak sin tid. Känn långsamt, långsamt in smaken du möter och lägg märke till vilka förnimmelser de ger i din kropp.

Lycka till!Charlotte Rudenstam deltar i #blogg100 för tredje året i rad.
Hon är coachförfattare och föreläsare som vill bidra till att du älskar livet.
Hon har skrivit böcker som ”100 % Charlotte – Ta ditt inre ledarskap” och
I år väljer hon att bjuda på 100 meditationer om kärlek. Ibland som en text, ibland som en liten film, ibland på något annat sätt.

Related

meditation 5452117103906259730

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item