charlottecronquist

Sexualitet: Energiboosten tantra kan geNär tändstickan dras mot plånet skapas en så stark energi mellan dem att tändstickan tar eld.
Ganska snabbt har elden brunnit slut och tändstickan ligger svart och död.
Tänk om du kan låta tändstickan fortsätta brinna och tillåta lågan att växa ut i det oändliga?
Den oändliga lågan jag talar om är tantrasex.Jag är helt påklädd och befinner mig i famnen på en man och båda bokstavligen vibrerar. Det är som att hela kropparna, på ett ögonblick, är övertagna av något som är svårt att sätta ord på.

Tändstickan har gjort sitt och nu är det två personer som brinner i en omfamning som somliga varken skulle kalla erotisk eller sexuell. Kläderna är på, ingen intim beröring pågår och ändå är det som att det slår gnistor. Andningen går djupt, kropparna rör sig mot varandra och de okontrollerade ljuden är där. Efter bara några minuter får vi båda energiorgasmer. Det är som att jag befinner mig i en värld av ljus och njutning som strömmar från bäckenet och upp genom ryggraden och ändå upp genom huvudet. Som att hela kroppen är ett enda champagnebubbel.

Det finns en kåthet och lust i kroppen som är bortom traditionellt sex. I denna stund är och lever jag tantra.

Den här energiboosten kan självklart göra att kropparna vill leka mer, att det kommer impulser till nakenhet och beröring, det kan också övergå till att kropparna vill komma in i varandra, att det utifrån ser ut mer som det som de allra flesta kallar sex.

Oavsett om det händer eller inte, har min kropp skapat en kontakt med den andra kroppen, jag släpper taget och tillåter den andning, de ljud och de rörelser som kroppen vill göra. Jag tillåter energin att strömma genom kroppen och jag njuter av att vara.

Detta är samtidigt ett sätt att beskriva närvaro. Att jag i stunder av hög energi verkligen upplever det, istället för att tänka på något annat. För mig är det en av de stora och genomgripande hemligheterna med tantra. Att det i ett möte mellan kroppar – som kan vara vilt, stilla, långsamt, snabbt, med kläder eller utan, med genital beröring eller inte, med stora eller små ljud, med andning som går djupt eller grund, med andning som ibland är sammanlänkad med den en möter ... kan uppstå något som nästan känns som magi.

Tantra kan vara så lätt som andning, ljud och rörelse och till det kommer en rad tekniker som gör det lättare att uppleva sex på ett sätt där hela jag får vara med och njuta. Detta går att träna på lekfullt och lätt ... och för den som blir verkligt intresserad finns många möjligheter att fördjupa tekniken och bli allt mer tantrisk.

Den 22 april ordnar jag kursdagen Lekfull tantra i Stockholm, där deltagarna på egna villkor får börja utforska vad tantra kan vara och där just andning, ljud och rörelse är i fokus. Det finns några platser kvar.

I dag kan jag få energiorgasmer genom en kram eller genom att andas med ögonkontakt med en partner – men jag vill klargöra att det tog tid innan jag nådde dit. Träning ger färdighet.Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

tantra 2622456464869035421

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Spännande. Hit ska jag komma igen och läsa på. När man inte dricker måste ju känslolivet bli ännu häftigare, eller vad tror du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ju mindre man dövar sina känslor, desto mer känner man, är min erfarenhet. Så mindre alkohol etc... är öppningar för att känna mer - både ljuvliga och jobbiga saker. <3

   Radera
 2. Det skulle vara bra om ungdomar lärde sig tantra. Det är många som har kommit i kontakt med tantra långt upp i åren, som säger att det här borde de ha fått lära sig redan som tonåring. Då skulle de ha sluppit mycket av de negativa upplevelser de har varit med om.

  SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

item