charlottecronquist

Sexualitet: Går det att älska män som inte kommer?Vad händer när en man älskar att vara man, älskar sin sexualitet, njuter av sin kropp och är stolt över sin kuk? Vad händer när en man kan se sin kuk som en ljuspelare, som sprider både liv och ljus?

Det är då kuken blir en lingam, som är det ord som används i tantra för manskönet.


Jag älskar män. Jag älskar män som vågar vara sig själva. Jag älskar män som känner, som är närvarande. Jag älskar män som kan njuta. Jag älskar män som har en sjyst relation till sin kropp i allmänhet och till sin kuk i synnerhet. Jag älskar män som har upptäckt tantra och som praktiserar tantriskt sex, för det är då jag får möta ljuspelarna.

Det är så härligt med män som har förstått att de kan ha kul utan sprut, faktiskt kuligare, med mer njutning. Män kan få orgasmer som varar i minuter istället för några få sekunder. Män kan älska och ha energin kvar. Män behöver inte vara rädda för att älska med en kvinna, för att de vet att han inte riskerar att komma så lätt.

En av de saker jag älskar med tantra är att tantra vänder upp och ner på många traditionella föreställningar om sex. Sexualiteten blir inte något som ska klaras av. Sexualiteten blir verkligen något som man kan njuta av.

I tantra kallas kuken för lingam och fittan för yoni. Mellan dem sker ett samspel. Båda behövs för att skapa ett bra möte, både är lika viktiga, båda har samma värde och tillsammans kan de skapa så mycket njutning.

Ju fler män som kan låta kuken bli en lingam, en ljuspelare, en ljusstråle, desto härligare sex kan de - och deras partners få.

Om du är man och vill börja praktisera tantra och medvetet tränar på att inte spruta, kan det vara svårt i början. Det kan ta ett tag innan kuken är med på noterna. Jag känner män som till en början känt sig halvimpotenta... som om kuken tänkte ”men varför ska jag ha sex om jag inte får spruta, det blir ju inget kul för mig”.

Men det är där som det finns en möjlighet att upptäcka något nytt, som handlar om något annat än erektion eller inte, att sprita eller inte. När mannen inte längre fokuserar på sitt stånd eller på att komma, flyttas hans fokus mer till kvinnan och hennes njutning, han går mer in i rollen av att serva henne, han börjar känna sin egen sexuella energi mer och kan börja tona in på hennes, han börjar uppleva att han kan få energiorgasmer och att de kan framkallas av att han fokuserar på hennes njutning och han behöver vara mer uppfinningsrik än annars... Det räcker inte med penetration... hon behöver servas på andra sätt.

Så en av de bästa sakerna med tantriska män är just detta, att de har lärt sig att vara lyhörda för kvinnor och att uppskatta att vi njuter.

Så småningom lär sig mannen att få helkroppsorgasmer och upptäcker att sex kan ge djupa, sinnliga, starka, roliga, saliggörande upplevelser, utan att spruta.

Mitt eget bidrag till det är Lekfull tantra, som är en kurs för dig som vill lära dig grunderna till tantra. Du lär dig mer om andning, rörelse, ljud, beröring och närvaro. Och förmodligen blir du lockad att lära dig mer om tantra. En dag kan helkroppsorgasmer vara en del av den sexuella vardag!

Testa onlinekursen Lekfull tantra. Köp den här.

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer


Related

sexualitet 1597447391270140460

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Hej!

  Jag trillade in på din blogg via lustbloggar.se och det här var precis det jag sökte! Senast igår kväll pratade jag och hingsten om att vi vill testa på tantra för att se om det är något för oss. Du har inget tips på några bra "verkliga" kurser där man kan börja som nybörjare? Såg att du hade en onlinekurs men vi föredrar att träffa en fysisk person som kan guida oss fram i det hela. du får väldigt gärna svara till naughty.me@outlook.com

  /Naughty Me

  SvaraRadera
 2. Det är lite som ett moment 22. De män och kvinnor som inte har provat, lärt sig eller ens har hört talas om tantra förstår inte fördelarna med tantra och därför kanske inte ens är intresserad och fårstår inte vad de går miste om.
  Jag skulle gärna träffa fysiska person, kvinnor eller par och guida dem fram i det hela.

  SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item