charlottecronquist

Jag hittar en skattkammare... fylld av guld att putsa.Han frågar mig om meditationer.
Hur många har jag i datorn?
Jag kanske skulle kunna göra något åt dem?
Och så börjar jag gräva guld.

Våren 2015 var jag med i en bloggutmaning, där det gällde att skriva ett inlägg om dagen i 100 dagar. Jag hade redan varit med 2013 och 2014, så jag var inte särskilt motiverad.
Så hände något magiskt, som gjorde att jag deltog ändå, och publicerade 100 meditationer om kärlek, här på bloggen. I går tog jag fram dem alla. Jag kollade vilka det finns ljudspår till, vilka det finns filmer till, vilka det finns meditationstexter i och vilka som är illustrerade med mina små teckningar.
Jag fick helt enkelt överblick.
Det var som att jag hittade en skatt... lite av en wow-känsla. Samtidigt inser jag att skatten behöver förädlas och packas om - men jag satte redan i går som intention att snart kunna erbjuda serier av meditationer, för den som behöver påminnas om kroppen, om kärleken, om hjärtat. Än så länge är jag bara säker på ett tema och det kommer att handla om hjärtat.
Det är så lustigt att detta händer mig och några timmar senare läser jag ett blogginlägg av vännen Helena Roth som just kommit på att hon ska förädla delar av sitt digra bloggmaterial till e-bok eller e-böcker. Det verkar som att jag lever i en ström av synkronicitet.
På bloggen har jag mer än 3000 inlägg vid det här laget. En del av dem har jag återanvänt, lätt bearbetade för min bok Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet. Kanske är det så att det ligger fler böcker och väntar bland alla texterna? (Eller snarare, i mitt fall, råmaterial till böcker.)
Hur som helst är det spännande.
Så jag lyssnar på några av mina inspelade meditationer. Jag tycker faktiskt om att höra min egen röst - och får också en massa fantastisk feedback på den.

Här kan du lyssna på en meditation jag lagt ut på Soundcloud.Och vill du både lyssna på mig och jobba med ditt personliga ledarskap, så rekommenderar jag dig att lyssna på ljudboken 100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap. Den finns hos nätbokhandlarna och jag tror det är möjligt att låna dem på biblioteket också.

Hur som helst. Tack mannen, för att du frågade mig om meditationer. Det var som att kasta en sten i vattnet... vågorna svallar kring skatten nu.


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer


Related

livet 8733602477236807727

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Att paketera om blogginlägg till en e-bok är ju återbruk på hög nivå 😊. Både e-bok och återbruk ligger helt i tiden 👍. Fint tema med fokus på hjärtat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack... ja för mig har det ju även inneburit e-bok och ljudbok!

   Radera
 2. Jag fick också inspiration av Helena att paketera min blogg till någon form av bok.. Du har en trygg och varm röst som man genast känner sig dragen till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad glad jag blir. En del använder faktiskt min röst att somna till ... och det ska jag ta som en komplimang ;)

   Radera
 3. Ja du. Synkronicitet och flow. It's there. Always and already.

  Har kommit en femtedel i eboks-grundjobbet, så det vill till att avsätta ett par timmar till resten. För ja. Jag ska. Och vill!

  Och ser fram emot att se vad ditt återbruk landar i denna gången!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör jag med. Men först lite andra saker att fullfölja. Som ett spökskrivningsprojekt...

   Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item