charlottecronquist

36. Ulf Winroth: Jag är en energidoktor #charlottepoddenJag är nästan säker på att jag mötte Ulf Winroth för första gången på Skeppsudden, för ungefär tio år sedan. Det kan ha varit på en kurs med Johan Ekenberg eller en sexsibilityfestival. Jag är lite osäker. (Men Ulf vet att det var på en sexsibilityfestival...)
Snabbt så uppstod en vänskap mellan oss, kanske det kan uttryckas som en ömsesidig förståelse för varandra - och ett intresse för och nyfikenhet på vad livet kan erbjuda - över och under ytan.Tidigt fick jag erfara hans förmåga att elektrifiera omgivningen, genom att fokusera sin energi på olika punkter i kroppen, och han såg min förmåga att svara an på detta.Det var en början på en lång och pågående vänskap.Ibland, när jag befinner mig i något slags nöd, tar jag kontakt och Ulf finns där, som en healer, magiker eller energidoktor. Jag kan uppfatta hur något inne i mig ändras och den inre känslan kan gå från att jag känner mig angripen eller skadad av något, till att jag känner mig lättad och befriad.Jag har också gått Ulfs kurs som då hette Silva Ultra mind och som hjälpte mig att snabbt och enkelt ta mig till kreativa tillstånd, genom att försätta mig i "alfa" - vilket ungefär innebär att mina hjärnvågor blir ungefär desamma som strax före insomnandet, ett avslappnat tillstånd vi kommer till naturligt, men då inte "på beställning".Nu tog jag chansen och frågade Ulf om han ville vara med i min podd och prata om det som engagerar honom och du har möjligheten att få en inblick i hans värld och vad han kan erbjuda världen.

Här kan du själv ta kontakt med Ulfhttps://vargtass.nu/

 VARFÖR #CHARLOTTEPODDEN?
Jag är en kärlekskrigare som vill bidra till mer kärlek i dig och i världen. För mig startar den resan inne i mig - och inne i dig. När jag kan känna självkärlek och självacceptans är det lättare att också vara kärleksfull mot andra. Det är lättare att göra val som är mer kärleksfulla på livets alla arenor. Kärleksfullhet smittar, är min erfarenhet.

En av mina arenor som #kärlekskrigare är #charlottepodden.Här möter jag människor som jag betraktar som något slags kärlekskrigare. Som står upp för att vara sig själva, som har något slags mission och där det blir extra spännande om ord som kärlek, sexualitet, relationer och tantra är tillåtna.

När jag hade gjort drygt 100 avsnitt av #100procentpodden, kändes det viktigt med förnyelse. Framförallt var det flera lyssnare som önskade höra mer av mig.
Därför innehåller podden i första hand två sorters avsnitt. I den ena handlar det om hur du kan ta makten i ditt liv och i det andra möter jag intressanta, roliga, härliga, spännande människor.

Du kan ta makten i ditt liv, genom att se på dig själv med en klarare blick - och acceptera dig själv som du är. Det skrev jag om i boken ”100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap”. Nu finns den som ljudbok.
Varje kapitel är kort och avslutas med en reflektionsfråga. I #charlottepodden läser jag upp kapitel och reflekterar kring innehållet - och min intention är att du också kan börja reflektera över dem. Ju mer koll du har på dig, ju mindre rädd du är att möta alla sidor av dig, desto mer av en #kärlekskrigare blir du.

I intervjuavsnitten kommer du att möta personer som inspirerar mig på något sätt och vi kommer att tala om djupa aspekter av livet - samtal som jag hoppas också kan inspirera dig till att ta makten i ditt liv.

Lyssnare hittar poddar genom att rekommendera den vidare till vänner och bekanta. Jag blir oerhört tacksam om du gör det.Skriv en recension av podden i din podcastapp. (Eller nöj dig med att ge den en massa stjärnor).

Dela poddavsnitt med andra, rekommendera podden till andra, tagga ordet #charlottepodden, så kan fler hitta den.

Jag driver #charlottepodden helt på min fritid. När du har lust att stödja mitt arbete, swisha gärna en slant till 0703224242 och skriv ”till kärlekskrigaren” eller ”till charlottepodden” så vet jag vad det gäller.
Tack för att du har läst ända hit.
Världen behöver mer kärlek.
Jag gör mitt och du gör vad du kan! Tillsammans kan vi skapa magi.

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer  

Related

charlottepodden 9022108017145761962

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Energidoktor - så spännande. Ska lyssna!

    Har du sett Goop-avsnittet där de har en "energidoktor" av något slag med? Nyfiken på om Ulfs energidoktrande är något liknande eller helt annorlunda!

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item