charlottecronquist

Veckans tantratips (20): Du är kärlek!

Det här är ett viktigt tips! Du vet att jag kallar mig för kärlekskrigare. Det är för att KÄRLEK verkligen är livsviktigt. Och som jag ser det bor kärleken i oss alla. Den bor i dig! Med hjälp av tantra kan det bli lättare för dig att komma i kontakt med kärleken. För mig blir det enklast i naturen. Där är jag verkligen kärlek. Se filmen och bli mer kärlek … kanske så småningom till och med en kärlekskrigare.Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

PS: Är du i behov av coaching? Du får coaching till halva priset just nu, på grund av covid-19-situationen. Läs mer på min hemsida!

Related

tantratips 2882068522449594176

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Åh, underbar reminder! Ja, naturen gör det verkligen lättare att vara kärlek. Har ju flyttat ut till Knippla (ö på västkusten) och känner det mycket starkare här. Nära havet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså, du skulle varit där. Det var en magisk trakt och jag kom i kontakt med något så mycket större än jag. Det var inte väntat. Kan få det i olika slags natur - även vid din älskling, havet <3

      Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item