charlottecronquist

50. Stänger du av dina känslor ibland? #charlottepodden


 Jag är en av alla dem som både varit rädd för mina känslor - ”Jag kanske slår sönder något om jag blir riktigt arg” - och sett till att stänga av dem. Mycket av det var jag helt omedveten om, det var först senare, när någon ruskade på mig och sa ”det är så svårt att förstå sig på dig”, ”du verkar så distanserad”, ”men visa vad du känner”… som något började röra sig i mig.

Långsamt började jag inse att jag, som ett sätt att slippa smärta och obehag, stängde av känslorna. I vissa avseenden (men inte helt) blev jag lite zombielik, det var som att jag gick på valium, för att hålla livet på en acceptabel nivå. Spela balanserad. Försöka vara duktig.

Om de sakerna reflekterar jag i det här avsnittet av #charlottepodden, där jag också läser ett kapitel ur min (ljud)bok 100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap. Ljudboken kan du köpa hos nätbokhandlarna. Pappersboken och e-boken köper du direkt av mig.
Charlotte Cronquist är kärlekskrigare 
Love is the answer

Related

charlottepodden 8517720220219696198

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item