charlottecronquist

Äntligen dags för lekfulla möten i tantrisk anda!

 


Som jag har längtat efter att få leda workshoppar med Lekfull tantra igen.

Jag startar lite försiktig, vi är fortfarande mitt i en pandemi, med en kväll som är fokuserad på MÖTEN. 

Du kanske förknippar tantra med njutning? Det ligger mycket i det, även om tantra är en hel livsfilosofi. Grunden är att uppleva nuet med alla dina sinnen och upptäcka den energi som bor i dig - och som du kan använda för att njuta mer. Du kommer att upptäcka hur viktigt det är med andning, ljud och rörelse.

Du är den viktigaste personen i ditt liv. Därför är det viktigt att du blir mer medveten om vad som händer med dig och i dig, i mötet med andra. Så tänk att du är okej precis som du är! Kom som du är och försök vara dig själv i mötet med andra. Ha gärna en lekfull attityd när du gör en tantraövning. Det är inte hela världen om det inte funkar direkt.

Under kvällen kommer du att få möta de andra deltagarna, och samtidigt innebär dessa möten att du möter dig själv på ett djupare sätt. 

Workshoppens innehåll:

  • Du får en upplevelse av vad tantra är, genom andning, ljud, rörelse och beröring. Workshoppen inleds med dans.

  • Sedan är det dags för tantraövningar som bland annat innehåller beröring, ögonkontakt och andning. 

  • Lite beroende på gruppens önskemål kan vi testa en andningsövning som kan göra dig mer orgasmisk. 

  • Jag kommer också att tala en stund om tantra. Du har möjlighet att ställa frågor och att dela dina tankar och känslor. 

Workshoppen är påklädd. Du är välkommen precis som du är. Du kan komma ensam, med en vän eller en partner. Du behöver inga förkunskaper om tantra. Ta med din öppenhet och nyfikenhet. Du kan välja att göra alla övningar med samma person om det känns rätt för dig. Alla övningar är självklart frivilliga.

Vi är mitt i en pandemi. Det innebär att du stannar hemma om du är sjuk (och får pengarna tillbaka, förutom en administrativ avgift på 25 kr) och att du tänker på hygien och andra rekommendationer. 

Ta med egen vattenflaska. Ha gärna mjuka kläder som du har lätt att röra dig i. Vi serverar lite snacks.

I lokalen finns två toaletter.

Tid och plats: Bromma, 19 november kl 18-21. Du får adressen när du har betalat avgiften.

Ledare: Charlotte Cronquist har mer än 15 års erfarenhet av tantra. Hon har lett kurser i personlig utveckling sedan slutet av 1990-talet. Charlotte skapar Lekfull tantra som finns som bok, onlinekurs och som workshoppar och helgkurser. Charlotte är en kärlekskrigare, som vill bidra till en mer kärleksfull värld. 

Köp biljett: Du reserverar din plats genom att swisha 300 kr till 1234 76 22 09 (ange LTW och din e-postadress).

Om du betalar 450 kr får du också boken Lekfull tantra signerad av Charlotte. (När du köper boken på plats kostar den 200).


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare

Love is the answer

Related

världen 126844163169479950

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Min man på sex år lämnade mig för en annan tjej eftersom jag anklagar honom för att ha sett en annan tjej och sedan dess har jag försökt få tillbaka honom men han vägrar att komma tillbaka till mig, han svarade inte på mitt samtal eller mejl och han till och med unfriend me on face-book and also unfollow me on IG och han berättade för mig att han var klar med mig och mina två barn, jag blev riktigt förvirrad, jag sökte på internet för hjälp och jag såg ett vittnesbörd om hur en trollformulering hjälp dem att få tillbaka sitt ex så jag bestämde mig för att prova, men jag var ännu mer förvirrad på grund av många vittnesbörd som jag såg, men mitt sinne ber mig att gå med DR SAGURU eftersom jag gjorde många undersökningar om honom och jag hittade inget dåligt med honom, det var så jag kontaktade honom och jag förklarade mina problem för honom och han kastade en kärleksförtrollning åt mig och garanterade mig i 7 dagar att mitt ex kommer tillbaka till mig och till min största förvåning den tredje dagen en stor mirakel föll på mig och mitt ex kom tillbaka till mig den tredje dagen och han bad mig om förlåtelse DR SAGURU du är bara de bästa, jag kommer att fortsätta att publicera hans namn för att han är min Frälsare, vi är nu en stor lycklig och enad familj. Om du behöver hans hjälp kan du mejla honom. Tappa inte hoppet för tidigt kontakta honom Om du behöver hans hjälp Du kan mejla honom @ drsagurusolutions@gmail.com för enkel och snabb kommunikation. Du kan också ringa eller lägga till honom på whats-app med detta nummer +12098373537

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item