charlottecronquist

59. Maria Helander: Nu behöver vi vara självsnälla #charlottepodden

 


Är det egoistiskt att vara självsnäll? Nej, absolut inte, säger Maria Helander. Det är dags att vi också tänker på oss själva. 

Maria Helander är en kvinna med ett stort hjärta. Och det använder hon både för att finnas där för andra, men också för att ta hand om sig själv. Hon är beteendevetare, författare och coach, och hon vill bidra till en värld där vi bryr oss mer, både om oss själva och dem som omger oss.

Vi har poddat tidigare Maria och jag. I hennes poddar har jag talat om tantra som stressförlösare och om vad skam kan göra med oss. Och hon var en av de allra första jag samtalade med när jag startade 100%-podden för sex år sedan!

Nu talar vi om självsnällhet, vikten av det och vad man kan börja göra för att bli mer självsnäll. När du lyssnar kommer du att få mycket inspiration till att bli mer självsnäll. Och om du är intresserad av mer självsnällhet finns Marias bok: Konsten att vara självsnäll. Du kan också lyssna på självsnällpodden och sedan hitta mer intressant material på hennes hemsida. 


 

Jag vill hjälpa dig! 

Charlottepodden är ett av mina bidrag till en mer kärleksfull värld. Kärleken startar inne i oss själva och därför vill jag med, med den här podden bidra till att du känner större kärlek och självacceptans... för den som älskar sig själv, har också lättare att känna kärlek till andra och till annat. 
Därför innehåller #charlottepodden intervjuavsnitt och reflektionsavsnitt, för det mesta på svenska, men ibland på engelska. 
 I intervjuavsnitten möter du personer som inspirerar mig och vi för samtal som jag hoppas ska inspirera dig till mer kärlek. 
 Reflektionsavsnitten fokuserar på hur du kan ta makten i ditt liv, och utgår från min bok "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap". Du får lyssna till olika kapitel i boken och höra mina tankar kring det - som inspiration till ditt eget växande. 

Du kan hjälpa mig! 

Lyssnare hittar poddar genom att rekommendera dem till andra. Jag blir oerhört tacksam om du gör det. 
Skriv en recension av podden i din podcastapp. (Eller nöj dig med att ge den en massa stjärnor). 
Dela avsnitt med andra, rekommendera podden , tagga ordet #charlottepodden, så kan fler hitta den. 
Jag driver #charlottepodden helt på min fritid. När du har lust att stödja mitt arbete, swisha gärna en slant till 0703224242 och skriv ”till charlottepodden” så vet jag vad det gäller. Tack för att du har läst ända hit. 
Världen behöver mer kärlek. 
Jag gör mitt och du gör vad du kan! 
Tillsammans kan vi skapa magi. 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare 

Love is the answer 

Related

charlottepodden 3923605974100470569

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item