charlottecronquist

60. Gråter du bara för att manipulera din omvärld? #charlottepodden

 


Jag slutade gråta, för att slippa höra att mina tårar var manipulerande.

Något i mig blev topp tunnor rasande, över att mina känslor blev ifrågasatta. Därför valde jag att stänga in dem, inte visa dem för någon, inte ens för mig själv.

Jag minns hur jag faktiskt skämdes när min mormor begravdes, för att tårarna inte kom. Men hur skulle de kunna falla då, över min fantastiska mormor, när de inte var tillåtna annars? För när kanalen väl är igenkorkad, kan det ju vara svårt att öppna den, även när det är "lämpligt" att gråta.

I det här avsnittet av #charlottepodden får du lyssna på kapitel 4 i min (ljud)bok "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap" och hur jag resonerar kring vad som kan hända när vi stänger av en känsla.

Numera kan jag gråta, men fortfarande sitter tårarna långt inne. Det tar tid att träna bort ett beteende jag levt med länge.

Vad är din relation till tårar? Ser du dem som manipulativa? Berätta gärna!Jag vill hjälpa dig! 

Charlottepodden är ett av mina bidrag till en mer kärleksfull värld. Kärleken startar inne i oss själva och därför vill jag med, med den här podden bidra till att du känner större kärlek och självacceptans... för den som älskar sig själv, har också lättare att känna kärlek till andra och till annat. 
Därför innehåller #charlottepodden intervjuavsnitt och reflektionsavsnitt, för det mesta på svenska, men ibland på engelska. 
 I intervjuavsnitten möter du personer som inspirerar mig och vi för samtal som jag hoppas ska inspirera dig till mer kärlek. 
 Reflektionsavsnitten fokuserar på hur du kan ta makten i ditt liv, och utgår från min bok "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap". Du får lyssna till olika kapitel i boken och höra mina tankar kring det - som inspiration till ditt eget växande. 

Du kan hjälpa mig! 

Lyssnare hittar poddar genom att rekommendera dem till andra. Jag blir oerhört tacksam om du gör det. 
Skriv en recension av podden i din podcastapp. (Eller nöj dig med att ge den en massa stjärnor). 
Dela avsnitt med andra, rekommendera podden , tagga ordet #charlottepodden, så kan fler hitta den. 
Jag driver #charlottepodden helt på min fritid. När du har lust att stödja mitt arbete, swisha gärna en slant till 0703224242 och skriv ”till charlottepodden” så vet jag vad det gäller. Tack för att du har läst ända hit. 
Världen behöver mer kärlek. 
Jag gör mitt och du gör vad du kan! 
Tillsammans kan vi skapa magi. 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare 

Love is the answer 

Related

charlottepodden 5684461744582825097

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item