charlottecronquist

#24 100%-podden möter Mikael Karlholm





Jag ser Mikael Karlholm i vimlet på en heldag med Byron Katie. Han tycks känna alla i rummet, alla de runt tusen personerna. Samma sak upplever jag en kväll med sångarna Deva Premal och Miten. En sommarkväll är jag på en satsang med Rahasya Fritjof Kraft och kön till Mikael är nästan lika lång som till Rahasya. Han tycks med andra ord känna de flesta inom den nyandliga världen i Sverige.

Det är spännande att möta en person med mer än 40 års erfarenhet av meditation, dans och en livsbejakande och kärleksfull attityd till livet, som tycks ha som ett av sina livsmål att öppna famnen och bjuda in fler till en värld som flödar av kärlek, gemenskap och medvetenhet.

Trots att han känner "alla" är han inte den som ställer sig själv i centrum. Efter vårt samtal berättar han att han knappt hört sig själv inspelad... så där finns en stark ödmjukhet hos denna kraftkälla, som snart ska tillbringa ett par vintermånader i Thailand, innan han kommer tillbaka i Sverige för att bjuda in fler till att meditera och kärleka.
Han brinner verkligen för att sprida orden som leder till viktig och efterlängtad förändring och här kan du läsa mer om det - och känna dig inspirerad att vara med på något spännande event. Spread the word.


I avsnittet talar han om en världsmanifestation för kärlek - så här såg den idén ut för ungefär ett år sedan


Lyssna till podden i ljudspelaren:

Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället.
Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.

Som du kanske märker har självaste 100% Charlotte börjat byta skepnad och iklätt sig en ny identitet. Till det yttre är jag nu Charlotte Cronquist och på insidan är jag samma kropp och samma själ, som vill fortsätta sprida ord av kärlek.

100%-podden är ett av mina bidrag och jag hoppas att du är med och sprider podden vidare. Ett fantastiskt sätt är att du prenumererar på podden i din podcastapp, som du lätt laddar ner till din smarta mobil eller surfplatta. Skriv sedan 100%-podden så kan du kvickt prenumerera.

Jag vill bidra till att du älskar livet, att du älskar dig, att du kan ta emot och ge kärlek. Tänd extra många ljus denna adventstid. Just nu känns det som att ljuset behövs extra mycket.

De flesta avsnitten av 100%-podden kommer en onsdag, men då och då gör jag en special. Jag är stolt över mitt eget sommarprogram och över att kunna bjuda på personer som talar om sexualitetens magiska krafter i avsnitt på engelska.
Här kan du lyssna på Baba Dez Nichols.


Related

100%-podden 5409583323845765867

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item