charlotterudenstam

Barbara Carrellas: Så skapar du sexmagi

Barbara Carrellas på Skeppsuddden under helgen, där hon undervisade oss nästan flygfärdiga sexsibilitycoacher i Urban tan...


Barbara Carrellas på Skeppsuddden under helgen, där hon undervisade oss nästan flygfärdiga sexsibilitycoacher i Urban tantra. Jag borde ta en bild av min bok, för hon hade ett härligt signeringskitt (hon signerar på bilden).


Jag har haft förmånen att befinna mig i Barbara Carrellas närvaro flera av de senaste dagarna. Fantisera om hur en människa kan vara och ta det sedan i kubik, så börjar du närma dig Barbara.

Barbara har arbetat inom teatern i New York, som sexarbetare och arbetar nu med det hon kallar för Urban tantra. Tantra som kan tillgodose alla sexuella smakriktningar och alla varianter på kön. Hon lever tillsammans med Kate som föddes som man och som är kvinna – även rent fysiskt – sedan mer än tjugo år. Vad hon inte kan berätta om sex är knappt värt att lyssna till.

En av hennes stora grejer är sexmagi. Alltså att skapa magiska, andliga sexuella situationer. Visst kittlar tanken?

Vägen in till det magiska sexet går via andningen. När vi fyller vår kropp med vår andning så fylls den samtidigt med energi och våra möjligheter att få ”stora” magiska orgasmer ökar.

– Det är inte så konstigt att många får ganska små orgasmer. Tänk tillbaka till när du började onanera. Du kanske var så där 13 år. Du var tvungen att göra det i smyg och du var tvungen att göra det snabbt, för att minska risken för upptäckt. Du lärde dig alltså att hålla andan, vara tyst och snabbt få det avklarat.

Det mönstret menar Barbara Carrellas att många fortfarande bär med sig.

­– Det blir som att fylla kroppen med energi som en ryms i en tekopp, när man skulle kunna fylla en öltunna med energi.

Så Barbaras första råd till alla som vill njuta mer av sex är helt enkelt att andas.

Jag kommer att tipsa om en del av hennes andningstekniker här på bloggen.

Related

urban tantra 6939453233172000894

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item