charlotterudenstam

Barbara Carrellas andningskola: Clinch and hold

Jag sökte på kosmisk orgasm, och denna bild kom flera gånger... Hm, jag ser fittor, jag ser kukar, jag ser jin och yang... i bilden ja kansk...

Jag sökte på kosmisk orgasm, och denna bild kom flera gånger... Hm, jag ser fittor, jag ser kukar, jag ser jin och yang... i bilden ja kanske det...
även om det inte är så jag upplever det själv...

När jag sökte på orgasmisk andning blev detta ett resultat. Tolka själv!Det här ären djup full andning, där du ska andas med hela kroppen. Det är också en andning som hjälper dig att få större och starkare orgasmer.

– Ju mer bränsle du tillför, ju mer energi du tillför, desto starkare orgasmer kan du få, säger Barbara. Att fylla dig med mycket energi (genom andningen) är som att lära dig cykla.

Jag har tidigare skrivit om hur Barbara beskriver hur vi lärt oss att få orgasm utan att andas. De flesta lärde sig få orgasm genom onani i tonåren. Det gällde att vara snabb och tyst – och alltså lät du bli att andas. Det blev ett inlärt beteende. Nu behöver du lära om.

Med Barbaras metod tar det längre tid att bygga upp energin och få orgams, men den blir större och fyller hela kroppen, istället för att hålla sig nere kring könet.

Så här kan du börja träna på att få stora energiska orgamser:

Dansa energiskt och andas ut och in genom munnen i tio minutr.

Lägg dig ner bekvämt. Ta 12 dynamiska andetag. (Andas ut och in djupt och snabbt).

Ta två djupa fullständiga andetag.

Ta ett tredje.

Håll andan och spänn hela kroppen. Börja med att spänna bäckenbotten – det är viktigast att de är spända. Räkna långsamt till 15. Släpp loss andningen.

Känn vad som känns i kroppen.

Vila en stund.

Tränar du på detta sätt kommer du att få härliga orgasmer. Och då och då kan du skicka iväg en bön, ett önskemål eller en affirmation till universum. De orgasmiska kraften kommer att hjälpa dig!

Related

orgasm 5472613397297443204

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item