charlotterudenstam

Onsdagslistan: Maries heta dejtingtips.

Marie Hagberg är en fantastisk människa. Hon är en sann kopplerska . Och ett av de sätten hon kopplar på är genom att tipsa andra om hur de ...

Marie Hagberg är en fantastisk människa. Hon är en sann kopplerska. Och ett av de sätten hon kopplar på är genom att tipsa andra om hur de kan koppla ihop sig...
Och här är 10 av Maries heta dejtingtips. Flera av tipsen funkar också på dig som inte är på jakt efter en ny partner. Du kanske vill ha fler jobbkontakter, eller fler vänner, eller något annat och då där det ju bra att till exempel tänka att alla vill ha dig.


1. Tänk att alla vill ha dig. Affirmera hundra gånger om dagen om det är vad som krävs att intala dig detta. Ditt självförtroende stärks och det kommer få killarna att flockas kring dig.

2. Fundera på vad det är du vill hitta hos din drömpartner. På det sättet blir det lättare att veta när du har hittat rätt.

3. Dejta på nätet! Det är det mest effektiva sättet att hitta drömpartnern eftersom det redan kryllar av singlar online. Det är också ett oskyldigt sätt att ta kontakt.

4. Stanna inte hemma. Ta varje chans du får att träffa människor. Det kanske är på just den där festen där du inte känner någon som ditt livs kärlek sitter och väntar. Att kolla på tv kan du göra när du blir gammal.

5. Skaffa dig en wing-woman/wing-man. En vän som kan gå med dig ut och hänga i baren med dig. En som ser till att du visar dig från din allra bästa sida.

6. Bjud in alla singlar du känner till singelfest! Be dem ta med sig sina singelvänner också. Ni kommer att ha någon gemensamt allihopa och det är ett perfekt tillfälle att knyta nya band.

7. Läs på om relationer. Om du vill bli bra på att dejta är det bara att plugga. Precis som den som tar körkort måste plugga teorin innan den får köra upp.

8. Det är lättare om man ser bra ut. Sätt fart och träna på gym! Dessutom kanske det är när svetten lackar som gnistrorna slår som starkast!

9. Allmänbildning är populärt och väcker mångas intresse. Se till att hålla dig uppdaterad i nyhetsflödet och läs gärna mer om något specifikt, till exempel historia.

10. Gå på kurs! Det är många singlar som gör det och därför är det ett ypperligt tillfälle att träffa någon. Någon som dessutom delar samma intresse! Så ta fram Studiefrämjandets katalog och bläddra loss.

Related

Marie Hagberg 2763587656280148655

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Håller med dig om Marie! Kolla också in den här intervjun med Marie Hagberg: http://www.dejtingsverige.se/dejtingtips/natdejting-marie-hagberg/

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item