charlotterudenstam

Kvinnocirkel – Bejaka din inre gudinna!

Äntligen är det dags för min kvinnocirkel. Jag ser så mycket fram emot det. Jag är tacksam för all inspiration jag har fått från Anne Elmb...Äntligen är det dags för min kvinnocirkel.
Jag ser så mycket fram emot det.
Jag är tacksam för all inspiration jag har fått från Anne ElmbergMundekulla och alla mina underbara kurskamrater på kvinnocirkelutbildningen.
Låt 2011 bli ett år då du helar, vördar och älskar det feminina! Möt gudinnan i dig!


Du är välkommen till en kvinnocirkel med fokus på närvaro, medvetenhet, meditation, dans, lätt beröring, lyssnande, att dela tankar med varandra och göra övningar som stärker livskraft och lust.
Under timmarna vi träffas kommer du att få känna dig som kvinna och gudinna. Vi kommer att nosa på det essentiellt kvinnliga och att pendla mellan att gå ner i varande och att dansa vilt. Om du vill kommer tantra att bli ett av vårens teman (du kan också vara med och påverka vilka teman det blir).
Onsdagen den 26 januari 2011 har vi en prova-på-kväll (150 kr).
Den 23 februari börjar kvinnocirkeln på ”riktigt” och pågår varannan vecka fram till den 1 juni. Att delta i kvinnocirkeln kostar 1600 kr för samtliga 8 tillfällen (+ avgiften för första träffen om du väljer att komma då).

Vi kommer att hålla till i Malmö, lokal meddelar jag senare.

Det är jag, Charlotte Rudenstam, som kommer att leda dig med varsam hand. Jag är certifierad kroppsterapeut och sexsibilitycoach och diplomerad kvinnocirkelledare. Jag har stor vana vid att jobba med människor och vill med vårens kvinnocirkel bidra till att hela och bejaka det feminina.

En del av inspirationen hämtar jag från min bok ”Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft” (211 kr)

För anmälan och frågor, skicka gärna ett mejl. Du får gärna göra en intresseanmälan redan nu. Och jag säljer givetvis också boken, dedicerad till dig!

charlotte snabel-a lustochliv.se
070 322 42 42

Följ mig gärna på bloggen Lustochliv.blogspot.com

Kom också ihåg Samtal om Lust och liv, som Alexander och jag leder i vårt hem. Första träffen sker den 12 januari 2011. www.lustochliv.se


Related

kvinnocirkel 8949709340425795872

Skicka en kommentar Default Comments

 1. charlotterudenstam17 december 2010 10:02

  Hej Christine!
  Det är ju numera lätt att ta sig mellan Malmö och Köpenhamn och tiderna blir 18.30-21.30. Jag återkommer till dig privat med mer info.
  Vad roligt att du tycker att detta känns spännande!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 2. charlotterudenstam17 december 2010 10:03

  Anne, tack för din härliga support! Och ja, tillsammans med de kvinnor som lockas av min energi kommer vi att göra underverk. Härligt
  Kram Charlotte

  SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item