charlotterudenstam

Lust och liv rivstartar året: Samtal om lust och liv och workshoppar. Anmäl dig nu!

Alexander och jag brukar säga att vi ska välta världen. I början av detta år blir vårt bidra till det att fortsätta våra Samtal om lust o...
Alexander och jag brukar säga att vi ska välta världen.
I början av detta år blir vårt bidra till det att fortsätta våra Samtal om lust och liv hemma på Reginavägen.
Välkomna till Stockholm lördag 22 januari.

Det fanns en kampanj för länge sedan som kallades ”Satsa på dig själv”. Över hela staden kunde man se personer som Frida i Abba stå för den sloganen.

Vi vill också att du satsar på dig själv, men ur en helt annan utgångspunkt. Visserligen tycker vi att det är bra om du jobbar med något du gillar, om du driver eget, om du pluggar… om du får in dina nödvändiga kulor på ett sätt som passar dig.
Men vårt fokus handlar om dig och ditt inre.

Vi vill bidra till att du kan leva hela din potential. Vi vill bidra till att passionen kan blomma i din kropp. Vi vill bidra till livet i dig.

Det är därför vi har samtalskvällarna hemma hos oss en gång i månaden. Några timmar då du får vara dig själv och tala om något som engagerar dig tillsammans med andra. Nästa gång är redan på onsdag i nästa vecka, den 12 januari kl 18.30. Då kommer utgångspunkten för samtalet att vara hur du vill att ditt 2011 ska bli. 

Den 21 januari kommer vi att vara på Flowering i Stockholm och ha en mingelkväll i sexsibilitycoachningens tecken. Vi kommer att göra övningar på temat ”Ställ skammen i skamvrån och våga njuta av livet”. Mer kan du läsa här.

Den 22 januari har vi en heldagsworkshop centralt i Stockholm och temat är ”Ingen skam i kroppen”. Tanken med dagen är att du efteråt ska känna dig mer skamfri, med större möjligheter att vara dig själv. Vi kommer att samtala, dansa, meditera och göra övningar. Ta gärna med en vän. Workshoppen kostar 1000 kr (+ moms för företag) och vi har ett särskilt parerbjudande (och du kan givetvis para ihop dig med vem du vill, just för att gå på vår workshop) och det är gå två för 1500 kr. Mer info får du här.

Redan en månad senare kommer vi till Göteborg. Eftersom vårt nätverk inte är det bästa på ”Sveriges framsida” är vi glada om du kan bidra och sprida info om vårt workshop i Göteborgstrakten. Det blir alltså samma workshop som i Stockholm och datumet är den 19 februari 2011.

Vi kommer gärna och talar om lust, relationer och sexualitet runt om i landet också. Ta kontakt med någon av oss, så fixar vi det. Vi skulle till exempel kunna komma till Göteborg den 18 februari och tala… bara vi får en inbjudan.

Ring eller sms:a Alexander för frågor (och anmälan till Samtal om lust och liv), jag befinner mig på resa i ett par dagar och är svårare att nå.
070 616 72 42 är Alexanders nummer.

Ha en underbar söndag.
Namaste

Related

workshop 8839403864917428460

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item