charlotterudenstam

Jag fyller år idag!

Och nu ska jag i väg och meditera i flera timmar... så det blir inte så mycket bloggat idag. Men jag är tacksam för skönsång av Alexander, S...

Och nu ska jag i väg och meditera i flera timmar... så det blir inte så mycket bloggat idag.
Men jag är tacksam för skönsång av Alexander, Stella, Albert, Emelie, Maja, på lite olika sätt, blommor och blader, choklad utan socker, gåvor och ett hallon. Samt en massa härliga hälsningar på Facebook.
Och förresten, i går blev jag överraskningsgrattad. Jag var på en tillställning som hette "Kvinnor och trauma" ledd av underbara Arpita Swich. Vi gjorde stillsamma och helande övningar för att hela trauman. Bland annat fick vi "möta" tidigare generationers kvinnor i vår familj... starkt!
Och så, på slutet, satte Arpita på en födelsedagssång och jag fick stå i mitten och bli kramad av alla. Jag blev en liten generad och glad femåring... som nästan tyckte uppmärksamheten blev för mycket och samtidigt njöt av att vara i centrum. Tack underbara kvinnor!
Kram världen! Och särskilt till dig!

Related

tacksam 5757807388192790776

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Man skulle kunna tro att det där fotot är lika gammalt som antalet år du firar idag. Men, så ser jag de där stora, runda... eh - glasögonen. Och dom känner jag ju igen. Så jag inser att fotot inte kan vara så gammalt... ;-)  
    Grattis darling!

    SvaraRadera
  2. Blanche Engberg24 juni 2011 12:41

     Tänk och så fortsätter det idag!

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item